Aszalványok, reszelékek

Mutat:
Rendezés:
Aszalványok, reszelékek

Bio címkével ellátott termékeink elkészítésénél gyártóink mellőzik a szintetikus műtrágyákat és növényvédő szereket. Ezen jelölések biztosítékot adnak arra, hogy egészségesebb, természetközelibb gazdaságból származó ételeket, termékeket fogyasztunk.

Az aszalás egy ősi eljárás gyümölcsök tartósítására. Régebben a napon szárították így a különböző gyümölcsöket, szeletelt vagy egész formában, melynek következtében a víz távozott a húsából. Hátránya, hogy a vitamintartalma sajnos jelentős veszteséget mutat. Ma házi és ipari formában is gyártanak aszalványokat, reszelékeket. Sajnos sok esetben cukros lében való felfőzéssel gyártják, ezért érdemes a házi készítést választani, vagy a magasabb minőségű, természetközelibb bio aszalványokat, reszelékeket beszerezni. A legnépszerűbb aszalványok az alma, barack, ananász, füge, szőlő és a szilva.

Áruházunkban az aszalványok, reszelékek kínálata itt található. Amennyiben kérdésük van akár az aszalványok, reszelékek kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png