Bio webáruház

Bio webáruház - BioGoA bio webáruház, mint kifejezés elterjedté és hangzatossá vált a 21. században, de mit is jelent pontosan?

A webáruházak elterjedése számos gazdasági és életmódbeli változásra vezethető vissza. Ezek közül talán az egyik legfontosabb az idő tényező. Felgyorsult, túlhajszolt világunkban egyre fontosabb, hogy mindent egy helyről, gyorsan, rövid szállítási idővel szerezzünk be, és ne kelljen érte személyesen elmennünk egy üzletbe. Ez a folyamat természetesen a bio termékek piacán is megfigyelhető. A webáruházak kínálata sok esetben ezres, esetenként tízezres tételszámban mérhető. Ennek eredményeképp a háziasszony mindent be tud szerezni egy helyről, nem kell több szállítási költséget fizetni, ezzel pénzt spórolva.

A idő tényező mellett a másik fontos szempont a bio webáruházak mellett, hogy nekik nem kell egy üzlethelyiséget és eladókat eltartaniuk, így kisebb árréssel is profitábilissé válhatnak.

Sok más tényező mellett ezek vezetnek ahhoz, hogy manapság elképzelhetetlen internetes értékesítés nélkül fenntartani egy üzletet.

A bio webáruházak az esetek 99%-ában nem csak bio termékeket forgalmaznak, hanem minden az egészséges táplálkozáshoz közvetve vagy közvetlenül kapcsolódó készítményt, alapanyagot.

Bio webáruház - BioGo rollupEhhez a filozófiához csatlakozott csapatunk is, a BioGo.

Termékeinket kizárólag Magyar forrásból szerezzük be gyártóktól, nagykereskedésektől és importőröktől.

A webshopunkban kapható összes bio terméket a Magyarországon engedéllyel rendelkező Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., valamint a Hungária Öko Garancia Kft. minősített. Az általuk használt HU-ÖKO-01 és HU-ÖKO-02 jelölések biztosítékok arra, hogy ezek a készítmények ellenőrzött körülmények között termeltek, semmilyen műtrágyát és szintetikus, toxikus anyagot nem tartalmaznak. A tápanyag-utánpótlás csak szerves eredetű lehet. A növényeknél különböző fajtákat ültetnek egymás mellé (pl. bazsalikom, uborka), melyek távol tartják a kártevőket, továbbá biológiai eszközökkel védekeznek (pl. levéltetű ellen katicabogárral). Csak természetes hatóanyagokkal permeteznek (pl. zsurló-, vagy csalánfőzet). Tilos a szintetikus műtrágya, növényvédő- és rovarirtó szer.

Az így termelt bio termékek ára jóval magasabb nem bio társaiknál, mert a vegyszerek elhagyásával a hozam csökken. Amit viszont tudnunk kell, hogy ezek magasabb minőséget képviselnek. A bio termesztésből származó növények átlagban 25%-kal táplálóbbak nagyüzemi, vegyszeres módszerrel előállított társaiknál.

A bio webáruházak legfontosabb szerepe, hogy olyan bio és reform élelmiszereket, táplálékkiegészítőket juttassanak el az emberekhez, amik segítenek egészségük megőrzésében. Természetesen nagyon sok olyan bio termék van, amit egy probléma kezelésére, utókezelésre vagy más termékkel karöltve használhatunk, de egy dolgot érdemes nem elfelejteni: Az egészséges táplálkozás legnagyobb előnye a megelőzés. Nem hagyja kialakulni a betegségeket és védi szervezetünk törékeny egyensúlyát.

A bio webáruházak az emberek szolgálatába álltak. Használja ki Ön is a természet adta lehetőségeket, mert nem mindegy mit eszik! www.biogo.huKapcsolódó BIO támájú oldalaink

Reform élelmiszerek | Bio étrendkiegészítők | Gluténmentes élelmiszerek | Bio webáruház | Bio termékek | Bio és natúr tisztítószerek | Bio illóolajok | Bio vitaminok | Bio élelmiszerek | Biokozmetikumok

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png