6 betegség melyet hatékonyan kezelhetünk Salvus gyógyvízzel

Szerző szaboroland 2021-07-06 0 Hozzászólások

6 betegség melyet hatékonyan kezelhetünk Salvus gyógyvízzel

 
 
Miért egyedülálló a Salvus gyógyvíz?
A Salvus vizet 540 m mélyről termelik ki Bükkszék községéből, melyet ez a szuper víz tett híressé országszerte. Ma már szinte nincs olyan ember, aki ne halott volna a Salvus vízről. Kiemelkedően magas ásványi anyag tartalma teszi hatékonnyá, 22.989 mg/l oldott anyagot tartalmaz. A benne található halogén jótékony hatással lehet immunrendszerünk erősítésére is.
 
Kinek ajánlott a Salvus gyógyvíz használata?
Elsősorban különböző gyomorbántalmakkal élők számára javalott a termék fogyasztása. Nagyon sokan számolnak be kedvező hatásáról gyomorhurut, gyomorfekély és reflux esetén.  Jótékony hatása már néhány nap alatt érezhető, segít a puffadást megszűntetni. A fogyasztott ételeink nagy része savas hatású, ezek nincsenek jó hatással emésztésünkre. Ebben is segíthet a Salvus víz fogyasztása, a hasunkban megjelenő kuruttyoló hangokat, akár 1-2 héten belül megszünteti.
 
 
1. Cukorbetegség
A Salvus víz nagyfokú hatékonyságát az alkalikus összetételének köszönheti, mely segíti lebontani a cukrot. Ez a folyamat azért is nagyon hasznos, mert természetes módon a szervezet saját vércukor leadását segíti elő. A gyógyvizet napi háromszor javasolt fogyasztani, enni 2 órával a víz bevitele után lehet. Akár 17%-kal csökkentheti a cukorszintet, mely jelentős állapot javuláshoz vezethet.
 
 
2. Emésztési zavarok
A Salvus víz gyógyhatását körülbelül az 1950-es években fedezték fel. Az emésztőrendszeri betegségek kezelésére, szanatóriumi vizsgálatok keretében vizsgálták a 18 év feletti résztvevőknél a Salvus víz hatását. A vizsgálatok 3 hónapig tartottak. 3 x 1 dl-es Salvus vizet fogyasztottak, mely hatékonynak bizonyult. Az ivókúrát négy hétig fogyasztották rendszeres hasi panasszal küzdő delikvensek.  Az esetek nagy részében tartós gyógyulás következett be.
 
 
3. Gyomorfekély és gyomorhurut
Sokan panaszkodnak evés után égő nyomorra, akár visszaöklendezésre vagy hányingerre. E tünetek hátterében különböző gyomorbetegségek állhatnak. Ezek kezelésében is sikeres eredményeket érhetünk el a Salvus vízzel. Az esetek nagy részében a betegek megszűnő fájdalomról, jobb közérzetről számoltak be. A savérték jelentős csökkenését tapasztalták. A kúrát 4 hétig érdemes folytatni, étkezések előtt 2 órával napi 2x 1-2 dl Salvus vizet igyunk.
 
 
 
4. Gyomorsav túlképződés
Az alkali jótékony hatásáról már több ízben beszámoltunk, ennek kapcsán fontos, hogy étkezés előtt két órával igyunk Salvus gyógyvizet, így csökkenti a szekrétum mennyiségét a gyomorban. Csoportokat figyeltek meg, a következőképpen; a kúrát 16 ember végezte el, ebből 14 esetben teljesen megszűnt a gyomorégés. 26 gyomorfájdalommal küzdő egyén vizsgálatánál, 19 esetben többé nem jelentkezett fájdalom. Ajánlott: napi 3x1-2 dl, langyosan fogyasztva.
 
5. Vastagbélgyulladás
A vastagbélgyulladás nagyon megkeserítheti életünket. A tűnetek enyhülését Salvus-vizes beöntéssel tudjuk elősegíteni. Egy tisztító beöntést szükséges elvégezni, mely kezelést követően harmadnaponként higított Salvus vizes beöntést adunk 1-3 arányban. A testhőmérsékletű víz csökkenti a nyáktartalmat és a nyákos székletet. 
 
6. Légzőrendszeri megbetegedések kezelése
A különböző légzőrendszeri betegség egy részét belégzőkúrával vagy ivókúrával kezeljük.
A légzőkúrát 2 hétig folytatjuk. Az inhalációs terápiát egy inhalátor készülékkel végezzük, mely mikroszemcsékre bontja a Salvus vizet.
Az ivókúra fokozza a mirigyek elválasztó tevékenységét. Feloldja a garathoz tapadt nyákot. Naponta 5x 1-2 korty javasolt. 
 
 
 
Az alábbi betegségeknél sikeres a Salvus víz használata:
Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png