Az otthon felemelő illata természetesen

Szerző szaboferenc 2019-04-10 0 Hozzászólások

Az otthon felemelő illata természetesen

 

Otthonunk levegője rendkívüli fontossággal bír. Nem mindegy ugyanis, hogy a munkából, iskolából hazaérkezve milyen minőségű levegő és milyen illat fogad minket. 

Az illatok befolyásolják hangulatunkat és közérzetünket. Emellett érdemes tudatosan odafigyelni arra, hogy nap mint nap milyen anyagokkal kényeztetjük, vagy épp károsítjuk a légzőrendszerünket.

A megfelelően kiválasztott 100%-os tisztaságú illóolajok például az előbbi kategóriába sorolhatók. Sokoldalú felhasználhatóságuk és kedvező áruk miatt sokan választják őket az év bármely szakában mind az otthonuk illatosítására, levegőjének tisztítására, mind pedig hangulatuk vagy közérzetük javítására, illetve megőrzésére.

Lakás, iroda vagy egyéb közösségi tér illatosítására azonban egyszerűbb és összetettebb megoldás is létezik: az AROMAX Antibacteria (korábban AF) termékcsalád. Az AROMAX légfrissítő sprayk a legmagasabb minőségű, mikróbák szaporodását erősen gátló hatással rendelkező, kizárólag 100%-os tisztaságú illóolajokat tartalmaznak.

A kiváló alapanyagokból összeállított termékek jó szolgálatot tehetnek a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal nagymértékben terhelt időszakokban, valamint, természetes légfrissítőként bármilyen lakásban, irodában, osztályteremben (kiváltképp a levegőcserére esélytelen, esetleg füstös helyiségekben), az év 365 napjának bármelyikén. Emellett szekrények és gardróbok illatosítására is kiválóan alkalmasak, és többféle illatban elérhetőek a Biogo webáruház kínálatában is:

 

Lakáskultúra, légfrissítők

 

 

Írta: Kis Szilvia

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png