Miért olyan hatásos a Liderin potencianövelő?

Szerző szekfipanni 2020-10-07 0 Hozzászólások

Miért olyan hatásos a Liderin potencianövelő?

 

A Liderin, ginzeng, fenyőkéreg, maca gyökér kivonat, L-arginin, valamint koffein különleges kombinációja.

A ginzeng hozzájárul az erekció kiváltásához és annak, fenntartásához. A ginzenget már évszázadok óta használják a Távol-Keleten, a növény gyökeréből vonják ki a hatóanyag tartalmát. A potencianövelő, férfierő támogató hatása, annak köszönhető, hogy csökkenti a kortizol szintjét és csökkenti a szorongást és feszültséget. A szervezet stressz elleni védekezőképességét is növeli, amit kutatások is bizonyítanak. Segít felvenni a harcot a szélsőséges fizikai vagy szellemi terhelés okozta stresszel szemben. Fokozza a szexuális vágyat és gyorsítja az anyagcserét. Hat a hormonháztartásra és a keringésre, amiken keresztül növeli a férfiúi teljesítőképességet. 

A Liderin másik összetevője, a fenyőkéreg-kivonat növeli a vérerek áteresztőképességét, így segíti a helyi keringést, a mikrocirkulációt.

 

A maca gyökér hozzájárul az állóképesség, valamint a normál szexuális aktivitás és energia fenntartásához. A maca por növeli a spermatermelést, ugyanis mind a számukra, mind a mozgékonyságukra és minőségükre hatást gyakorol és csökkentheti a prosztata megnagyobbodását is.

További fontos összetevő még az L-arginin, mely az egyik leggyakrabban előforduló természetes aminosav.
Tartalmaz továbbá koffeint, folsavat és b vitaminok egész sorát. Ilyen különleges összetételt szinte sehol nem találni.
A tablettákban található hatóanyagok együttes erejével képessé teheti Önt arra, hogy a maximumot hozza ki az éjszakákból.

A készítmény alkalmazásával energizálhatja testét, mely segíthet Önnek egy jobb és egészségesebb napi életvitel elérésében is. Bátran kijelenhetjük, hogy a Liderin tabletták többet adhatnak Önnek, mint egy sima potencianövelésben segítő tabletta.

Szólj hozzá

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png