Rain Soul termékismertető

Szerző safrankriszti 2023-06-21 0 Hozzászólások
Rain Soul - zöldség és gyümölcs magvak erejével az egészségért!
 
 
 
 
Szőlőmag kivonat (Chardonnay szőlő) 
 
A legértékesebb hatóanyagokat a vörös és a fekete szőlő magja tartalmazza. A magban nagy mennyiségű kálium található, illetve a legfontosabb hatóanyag egy antioxidáns, amelynek a neve resveratrol. Megtalálható még a soulban, a mag, maghéj alatti zsíros olaj és fehérje, ezen kívül egyéb ásványi anyagok, és nagy mennyiségben C-vitamin, és bioflavonoidok. A benne található antioxidánsok hatását már 1969 óta tanulmányozzák Európában és az USA-ban. Megállapítást nyert, hogy a vörös szőlő magvaiból nyert bioflavonoidok, köztük a resveratrol ártalmatlanná teszik a szabad gyököket.
 
A szabad gyökök a sejthártya szétbomlasztásainak következtében képesek megsemmisíteni a sejteket, ezáltal felelősek a korai öregedésért. Ezen kívül reakcióba lépnek a DNS-sel, a test alapvető építőanyagával, így az egészséges sejtek újraképződése lehetetlenné válik. Ez megint a korai öregedésért és a daganatképződésért felelős. A szabad gyökök képesek egymáshoz ragasztani a molekulákat a szervezet különböző szerveinek szöveteiben, pl. a bőrben, amely ettől rugalmatlanná válik, durva és ráncos lesz. Ez a folyamat éppen ezért ugyancsak a daganat képződés irányába tereli a szervezetet.
Nemcsak hogy csökkenti az érelmeszesedés kockázatát, hanem hosszú ideig tartó alkalmazása feloldja a koleszterin képződményeket. Az érlemeszesedésről már több mint másfélmillió tanulmányt tettek közzé a világon, de keletkezésének végső okát még mindig nem állapították meg. 
 
Jóllehet a szőlőmag kivonat rengeteg laboratóriumi sejttenyészeten, többek között mell, bőr, tüdő, vastagbél, gyomor és prosztata daganatok esetében is bizonyította aktivitását, a jelenség pontos okait a kutatók még nem tudták megállapítani.
 
A szőlőmag kivonata az E-vitaminnál 20-szor erősebbnek bizonyult, amikor a vas és az oxidatív szennyezések semlegesítését tesztelték. A szőlőmagban lévő polifenolos komponensek a sejtek védelmét a szabadgyökök által előidézett károsító hatásokkal szemben megvédik.
 
                                                               
 
Feketeköménymag őrlemény
 
Az ókori hagyomány szerint általános gyengeség, gyulladások, bőrproblémák, női panaszok, megfázás és fejfájás ellen használták.
A feketeköményt vízhajtó szerként és puffadásgátlóként is alkalmazzák. A benne lévő damascenin görcsoldó és rövid távú vérnyomás-csökkentő hatást fejt ki.
A növényt tejkiválasztást serkentő szerként és féregtelítőként is használják. Manapság sok európai és nyugati országban végzett kutatás igazolta, hogy a nigella sativa olaj igen magas tápértékkel rendelkezik, rengeteg ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz, melyek mind erősítik az immunrendszer védekezőképességét.
Tartalmaz még arginint és karotint, melyek A vitaminná alakulnak, illetve gazdag rostokban is.
“A feketekömény a halálon kívül minden betegséget gyógyít” mondta Mohamed próféta.
 
A sikerért dr. Peter Schleicher és dr. Lutz Bannasch felelősek , ők mutatták ki ugyanis, hogy a feketekömény-olaj rendkívül hatásos bizonyos bőrbetegségekre és allergiás betegségekre (atópiás ekcéma, neurodermatitisz, pikkelysömör, asztma).
 
A modern tudomány időközben alaposan megvizsgálta a feketekömény-olajat, és sok olyan anyagot talált benne, melyek pozitívan hatnak az emberi anyagcserére. Különösen értékes a feketekömény-olaj a benne található telítetlen zsírsavak miatt, amelyek szelíden, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat. Mindenek előtt a magas linolsav tartalma és az ezzel párosuló táplálkozás pszichológiai érték teszi különösen jelentőssé a feketekömény-olajat a mindennapi táplálkozásban.
 
Amire sikerrel alkalmazzák
 
Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek.
Bronchitis, asztma: a telítetlen zsírsavakból testünk prostaglandint állít elő, ami gyulladásgátló és antiallergén hatású. A keserű- és cserzőanyagok tágítják a hörgőket és váladékoldóak, ami az asztmánál lényeges könnyebbséget jelent a gyógykezelések során. 
 
Allergiák: semlegesíti a túlzott érzékenységet az allergia elleni anyagokkal szemben.
 
Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis: mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti a viszketési ingert, elősegíti a gyulladt bőrrészek gyógyulását, és ez által hozzásegít az egészségesebb bőrhöz.
 
 
Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladásgátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja.
 
Feketemálnamag örlemény
 
A többi bogyós gyümölcshöz viszonyítva, rendkívül magas bioflavonoid tartalommal rendelkezik és erőteljes antioxidáns. Az immunrendszer működésére rendkívül jó hatással van.
Jótékonyan hat a vércukorszint szabályozására, az időskori testi és szellemi fáradtságra valamint a gyomor és bélrendszer általános működésére. Általános erősítőszerként is kiváló.
A modernkori kutatások megerősítették, hogy megdöbbentően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik és fogyasztása nagyban segíti a rák és daganatos betegségek, a szívbetegségek, a stroke (agyvérzés és agyi érelzáródás) valamint a legújabb kutatások szerint az Alzheimer-kór megelőzését is.
Az antociánok nemcsak a fekete málna mélyfekete színét adják hanem gyulladáscsökkentő és érvédő hatással rendelkeznek.
A fekete málnában található anthocyanin összetevők javítják a látást, karbantartják az emberi érhálózatot, csökkentik a magas vérnyomás kockázatát és az időskori memóriazavarok is késleltetik.
Az Ohioi Állami Egyetem tanulmányai azt mutatták ki, hogy a fekete málna fogyasztása jelentősen csökkentette a vastagbélrák tumorokat a külön az erre a kisérletre kiválasztott patkányokban.
A fekete málna kiváló C-vitamin forrás és nagyon jó hatással van a cukorbetegek állapotára is.
 
D-ribóz
A természetben előforduló öt szénatomos cukormolekula, ami minden élő sejtben megtalálható, még a vírusokban is.
Az ATP szolgál energia fedezetül minden sejtben lezajló energia igényes feladatnak, mondhatnánk ez a sejtek ” konvertibilis valutája”, hiszen minden sejt a saját működéséhez ebből nyeri a szükséges energiát.
Részét képezi még minden nukleotidnak, amelyek a legfontosabb információhordozó molekulák alapkövei, ebből következően a DNS-nek és az RNS-nek is. Az RNS-ben ribózként, a DNS-ben dezoxiribózként található meg. Az RNS olyan molekula, amely részt vesz a sejtek fehérje előállításában.
 
Gyorsíthatja az ATP szintézisét. Nagy mennyiségű ribóz segítheti bizonyos betegségek esetén az ATP előállítását, esetleg az edzést követő napokban egészséges embereknél is gyorsíthatja annak szintézisét. Védheti a szívet, különösen a szív izomrétegét. Kiváltképp a szívizom elégtelen oxigénellátottságának megelőzésében lehet szerepe, illetve a már bekövetkező károsodások utáni felépülésben, mert növelheti a szívizomzat energiaszintjét.
 
A sportolók előszeretettel fogyasztják a teljesítményük fokozása illetve a versenyek utáni regenerálódás gyorsítására.
 
A D-ribóz tehát egy természetes szénhidrát. Fokozza a szív energiáját és támogatja anyagcseréjét. Növelheti a fizikai képességeket és segíthet a zsír elégetésében is.
 
Omega 3, 6, 9
 
Az Omega zsírsavak esszenciális zsírsavak. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes előállítani ezeket, holott elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. 
Az Omega 3 zsírsavak szerepet játszanak: a szívbetegségek kialakulásának csökkentésében, a vérsűrűség csökkentésében vérnyomás csökkentésében a vér triglicerid szintjének csökkentésében az erek rugalmasságának megőrzésében a szem retina egészségének megőrzésében, így a látás javításában a bőr nedvességtartalmának, puhaságának fokozásában.
Az Omega-6 zsírsavak hiánya az alábbi tüneteket okozhatja:
bőr-, és szemszárazság hajhullás bőrön keresztüli vízveszteség, zsíros máj veseleállás tanulási problémák hangulatingadozás koncentrációzavarok hiperaktivitás lecsökkent hormontermelés immunrendszeri-, és ízületi problémák gyakori fertőzések lassuló sebgyógyulás szívritmus-, és emésztési zavarok
 
Az Omega-9 zsírsavak pedig egészségesen tartják a szív-és érrendszert, és optimális szinten tartják a koleszterinszintet. Ezen kívül erősítik az immunrendszert, és segítenek az egészséges vércukorszint megőrzésében.
 
A RAIN SOUL LEHETSÉGES HATÁSAI, ÖSSZETÉTELE SZERINT:
 
Feketeköménymag: Több mint 281-szer hatékonyabb a gyulladás csökkentésében, mint az Aspirin vagy az Ibuprofen!Puffadás gátló, vizelethajtó hatású. Asztma, hörghurut, allergia, gombás megbetegedés ellen, reuma és magas vérnyomás esetén alkalmazható
 
Fekete málnamag: Gazdag E-vitaminban és antioxidánsokban, gátolja a bőr öregedését
 
Chardonnay szőlőmag: Magas resveratrol (egy antioxidáns fajta) tartalma meggátolja a szabadgyökök áramlását a testben, sejt fiatalító hatású.
 
D-ribóza: Egy új felfedezés! Természetes cukor, amelynek építő hatása felülmúlhatatlan! A legerősebb antioxidáns!
 
Omega 3, 6, 9 zsírsavak: Nélkülözhetetlenek a test működésében ezek a telítetlen zsírsavak, ám az alfa-linolsavat (Omega 3) és a linolsavat (Omega 6) nem képes előállítani. Kívülről kell bevinni azokat.
 
OÉTI notifikációs szám: 15543/2014
 
Milyen előnyei vannak a Rain Soul fogyasztásának?
 
Növeli az energiaszintet (sejtanyagcsere javításnak és d-ribóznak köszönhetően)
Rendkívül erős antioxidáns (1 zacskó= 2 uncia 56,69 gramm 8990 ORAC egység) – így segíti a szervezetet a szabadgyökök elleni harcban
Erős méregtelenítő (napi minimum 1,5 liter víz elfogyasztása esetén)
Fokozza az állóképességet
Megerősíti a sejtfalat
Javítja a koncentrációt
Öregedést gátló (resveratrol tartalmának köszönhetően)
Átjut a vér-agy gáton
 Brunswick vizsgálati eredményei a Rain SOUL
hatásaival kapcsolatosan:
A Brunswick Labs egy független bioanalitikai laboratórium a gyógyászati tápanyagokkal kapcsolatos iparág szolgálatában. A Brunswick Lab szerint a Soul egy rendkívül hatékony táplálékkiegészítő, amely különleges és erőteljes egészségnövelő vegyületeket, antioxidánsokat tartalmaz. (Független kutatás)
Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png