Termékleírás
A fahéj hozzájárulhat az egészséges vércukorszint fenntartásához és antioxidáns tulajdonsága hozzájárul a szervezetben végbemenő oxidációs folyamatok gátlásához.
Figyelem:
Termékünk ceyloni fahéjból készül melynek kumarin tartalma (<15mg/kg), azaz 0 (nulla)*. Így teljes biztonsággal alkalmazható, a kínai fahéjjal (Cinnamomum cassia) szemben. A cassia fahéj átlagos kumarin tartalma 2000-5000 mg/kg*, az élelmiszeriparban használják nagy mennyiségben, íze édesebb, az aromája is intenzívebb, és jóval olcsóbb is.
forrás: Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal (www.mebih.gov.hu)
Összetevők a napi adagban (2 tabletta): 1000mg Ceyloni fahéj (Cinnamomum ceylanicum), segédanyag: cellulóz-glikolát
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!