Vitaminok

Az Étrendkiegészítők manapság mindenki számára szükséges kiegészítők. Az elmúlt évtizedek alatt táplálékaink minősége jelentősen romlott, tápértékük, vitamin tartalmuk elenyésző. Ennek a ténynek köszönhető a táplálékkiegészítők „fénykora”, hiszen attól, hogy ételeinkkel nem t...

Vitaminok

Az Étrendkiegészítők manapság mindenki számára szükséges kiegészítők. Az elmúlt évtizedek alatt táplálékaink minősége jelentősen romlott, tápértékük, vitamin tartalmuk elenyésző. Ennek a ténynek köszönhető a táplálékkiegészítők „fénykora”, hiszen attól, hogy ételeinkkel nem tudjuk a szervezetünkre elengedhetetlen tápanyagokat, vitaminokat bevinni, attól még szükségesek ahhoz, hogy optimálisan tudjunk „működni”, tehát egészségesek legyünk.

A vitaminok nélkülözhetetlen vegyületek az emberi szervezet számára. Előállításukat nem mindig tudjuk megfelelő mennyiségben megtenni, ezért táplálék formájában, külső forrásból kell pótolnunk. Vannak vízben vagy zsírban oldódó vitaminok. A vízben oldódó nem túladagolható, a zsírban oldódó vitaminokkal azonban óvatosnak kell lennünk, hiszen túlzott bevitele gondot okozhat szervezetünk számára. A vitamin hiányok is számos betegség okozói lehetnek, ezért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő vitamin pótlásra.

Áruházunkban a Vitaminok itt találhatóak. Amennyiben kérdésük van akár a Vitaminok kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png