FULFIL MOGYORÓS-KARAMELLÁS FEHÉRJESZELET VITAMINOKKAL CSOKOLÁDÉ BEVONATTAL ÉDESÍTŐSZEREKKEL 55G

FULFIL MOGYORÓS-KARAMELLÁS FEHÉRJESZELET VITAMINOKKAL CSOKOLÁDÉ BEVONATTAL ÉDESÍTŐSZEREKKEL 55G

FULFIL Mogyorós Karamellás Protein Szelet a csábítóan finom karamellás íz kedvelőinek. A friss mogyoró darabokkal gazdagított FULFIL Mogyorós karamellás szelet a legkedveltebb Protein Szelet a FULFIL kínálatában. Bizonyosan köszönhető annak, hogy ez az íz kombináció mindenki számára nagyon kedvelt volt és bizonyosan az marad a jövőben is. Amint megkóstoljuk ezt a FULFIL Vitamin és Protein szeletet azonnal megtapasztalhatjuk ahogy tejcsokoládé egy réteg karamellával közösen átöleli a belsőben rejlő mogyorós réteget. Akárcsak a föld belsejében ebben a FULFIL Protein Szeletben is az igazi energia a belsőben rejlik. Köztudott, hogy a mogyorónak számtalan pozitív hatása van a szervezetünkre, így ezt a sok előnyt itt is kiélvezhetjük.

A FULFIL Mogyorós Karamellás Vitamin és Protein szeletben rendkívül alacsony a cukor tartalom, s ez a csekély mennyiség sem hozzá adott cukor természetesen. Az 1,8g cukor semmi esetre sem nyomja el azt az íz harmóniát amit ennek a FULFIL Fehérje szeletnek az alkotói megálmodtak. Ez a Protein szelet is 20g Fehérjét (Protein) rejt a belsejében, melyet a már megszokott 9 különböző vitaminnal egészítetek ki. Kalória tartalom: 205kcal ebben a Protein Szeletben. A FULFIL Mogyorós Karamellás Protein Szelet összetevőinek a listáját a termék oldal alján találhatjátok meg.

Azon érdeklődők számár akik allergiás tüneteket produkálnak a mogyoróra a FULFIL Mogyorós Karamellás Protein Szelet fogyasztása nem javasolt.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: BioGo.hu Kft.
  • Termék kód: 5390691017919
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 664 Ft
  • Nettó ár: 523 Ft
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png