GARMASTAN MELLÁPOLÓ KRÉM 20G

GARMASTAN MELLÁPOLÓ KRÉM 20G

A guajazulent az Észak- és Dél-amerikai guajak fák éteres olajából nyerik. Gyulladást csökkentő hatását az amerikai őslakosság már évszázadokkal ezelőtt felismerte és eredményesen alkalmazta különböző sebek, hámsérülések kezelésére.

Enyhe bőrgyulladások és felületi bőrsérülések gyógyulását elősegíti.

Ezt a felismerést hasznosította a gyártó cég a kismamák számára, hiszen a szoptatás ideje alatt a mell bőre és a mellbimbó szokatlanul erős igénybevételnek van kitéve. Ez a bőr apróbb berepedezéseitől egészen annak begyulladásáig vezethet. A mellbimbót és a bimbóudvart néhány órával a szoptatás előtt, majd utána nagyon vékonyan kenjük be Garmastan kenőccsel, vagy egy steril gézdarabra vigyük fel azt, és úgy helyezzük a mellbimbóra.

A Garmastan kenőcs a mell bőrét és a mellbimbót simán és rugalmasan tartja, segít megszüntetni a csecsemő okozta sérüléseket és megakadályozza a fájdalmas emlőgyulladást, erősíti a bőr antibakteriális funkcióját, melynek jelentősége a gyulladás kialakulása elleni védelemben van, testhőmérsékletre lágyul, ezáltal igen kiadós, és az érzékeny bőrön is könnyen elkenhető, nincs se íze, se illata, és nagy előnye, hogy szoptatás előtt nem kell lemosni; elegendő nedves vattával a mellbimbót és környékét óvatosan áttörölni, a csecsemők az emlőt minden nehézség nélkül elfogadják, zsírtalan, könnyen lemosható és textíliákból gond nélkül kimosható, gyapjúviasz-alkoholt nem tartalmaz.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orvosi adatok igazolják.

Mikor javasolt a kenőcs alkalmazása? A szoptatás ideje alatt a mell ápolására és az emlőgyulladás megelőzésére.

Mikor nem szabad a kenőcsöt alkalmazni? Ellenjavallatra vonatkozó adatok nem ismertek.

Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt? Ha a mellekben erősebb fájdalmat érez - ez szoptatás után is megmarad - úgy a kenőcs alkalmazása előtt keresse fel kezelőorvosát.

Alkalmazhatják-e gyermekek is a terméket? Sérülésből eredő bőrgyulladás, kisebb sérülés esetén.

Lehet-e a kenőcsöt más gyógyszerrel együtt használni? Kölcsönhatások ezideig nem ismeretesek, de egyidejűleg más helyi készítményt ne alkalmazzon.

Hogyan és mikor kell alkalmazni a terméket?

A Garmastan kenőccsel, néhány órával a szoptatás előtt és után, a mellbimbót és bimbóudvart nagyon vékonyan bekenni, vagy egy steril gézdarabra rátenni a kenőcsöt és azt a mellbimbóra ráhelyezni. Közvetlen szoptatás előtt a kenőcsöt nedves vattával törölje le a mellbimbóról és környékéről. A szoptatás első napjaiban az egész mellet be lehet kenni a kenőccsel és javasolt éjszakára meleg ruhával betakarni. Ügyeljen rá, hogy a kenőccsel a bőrt nagyon vékonyan kenje be, mert a túl sok krém a mellbimbó bőrét felpuhítja. Naponta egyszer a kenőcsmaradványt meleg vízzel le kell mosni, majd ismét nagyon vékonyan bekenni.

Milyen nem kívánt hatásokat okozhat a készítmény? Nagyon ritkán túlérzékenységi reakció jelentkezhet, ekkor hagyja abba a kenőcs használatát.

Mire kell ügyelni a kenőcs használata során? A készítményt nem szabad a dobozon feltüntetett időn túl felhasználni! Ha nem előírásszerűen tárolja a készítményt, a tubus tartalma folyékonnyá válhat. A gyógyterméket gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Milyen hosszú ideig lehet a készítményt használni? Előírásszerű alkalmazás esetén a szoptatás egész időtartama alatt használható a készítmény. Hogyan kell a készítményt tárolni? 15-25 °C-on, fénytől (sugárzó) védett helyen.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: BioGo.hu Kft.
  • Termék kód: 5998394199996
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 2.156 Ft
  • Nettó ár: 1.697 Ft
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png