Termékleírás
Az ezüstkolloid képes elpusztítani 650 féle baktériumot, vírust és gombát, DE! nem képes megváltoztatni a körülményeket, amelyek a szaporodásukat előidézték.
Miért nem?
Ha mondjuk módszeresen írtod a lábadat támadó gombákat, de továbbra is védőpapucs nélkül mész zuhanyozni az uszoda mosdójában úszás után, akkor gondolom, Te is belátod, a gomba újra támadni fog!
Alkalmazd az ezüstkolloidot odafigyeléssel!
Ezüstkolloid
Már az ókori görögök és rómaiak is felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Többen megerősítették azt az állítást, mely szerint az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.
Alkalmazható:
Külsőleg: ekcéma, viszkető felületek, pattanások, szúnyogcsípés, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések (pl. lábon), szemgyulladásnál (pl. kötőhártya-gyulladás), fülgyulladásnál, herpesznél, szemölcsökre, égés-fagyás esetén (USA-ban a legtöbb égésklinikán használják).
Egyéb esetekben: Ideális élelmiszertartósító: (szórófejes tartályba téve) gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is.
A készítményben 99,99 % tisztaságú ezüst van kolloid formában, desztillált vízben eloszlatva. Színezéket és tartósítószert nem tartalmaz! A kolloid technikával előállított ezüst részecskék kisebbek, mint a membrán pórusok, így szabadon áramlanak az egész szervezetben, toxikus felhalmozódás nélkül. A túlzott bevitel esetenként bőrelszíneződést okozhat.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.