NATURHELIX FÜLGYERTYA PROPOLISZ 6 DB 6 db

NATURHELIX FÜLGYERTYA PROPOLISZ 6 DB 6 db

A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és kürtő hatás (nagyon enyhe vákuum) keletkezik. Égés közben a gyertyában lévő levegőoszlop mozog, ez a vibrálás a fül energiapontjainak stimulálásához, a dobhártya "masszírozásához" elegendő. Ezek a fizikai hatások javítják a keringést, enyhítik a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.

 

A fülgyertya ajánlható általánosságban bárkinek aki - sokat dolgozik a szabadban - poros környezetben tartózkodik - sokat repül, vízi sportokat űz - krónikus fülbetegségeknél (fülzúgás, fokozott fülzsírtermelődés) - melléküreg-gyulladásban szenved - allergiás, náthás, megfázott

 

illatosítás:

 

Naturhelix fülgyertya 15 féle változatban kapható. A gyertyáinkhoz használt illóolajok párái, gőzei a következő esetekben enyhíthetik a tüneteket: 

Ánizs fülgyertya - köhögés, hurut

Borsmenta fülgyertya - nehézlégzés, nátha

Citromfű fülgyertya - stressz, fejfájás

Csalán fülgyertya - rossz közérzet

Eukaliptusz fülgyertya - nehézlégzés, megfázás

Fahéj fülgyertya - nehézlégzés, torokfájás

Geranium fülgyertya - feszültség, rossz közérzet

Kakukkfű fülgyertya - torokfájás, hurut

Kamilla fülgyertya - fül-, légúti panaszok, megfázás, fejfájás, rossz közérzet

Levendula fülgyertya - fejfájás, stresszes panaszok

Muskotályzsálya fülgyertya - stresszes panaszok

Rozmaring fülgyertya - torokfájás, hurut

Teafa fülgyertya - fülpanaszok, légúti problémák, nátha

 

Egyéb illóolajok és oldat specialitások: 

Kristály fülgyertya - feszültség, rossz közérzet

Propolisz fülgyertya - fülpanaszok, nátha, torokfájás

 

Fontos információ: A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.

 

Gyermek fülgyertya:

 

Gyermekek számára készített fülgyertyáinkat kifejezetten a gyerekek kezeléséhez alakítottuk ki. A Naturhelix gyermek fülgyertya három féle illatosítással (kamilla, propolisz, eukaliptusz) kapható, rövidebb ideig ég, átmérője pedig igazodik a gyerekek fülméretéhez. Mindemellett gyermekeknél csak akkor javasoljuk a fülgyertya használatát, ha képesek a kezelés ideje alatt nyugodtan feküdni és megértik, hogy a kezelés ideje alatt a fülgyertyát nem szabad megfogni. Három évesnél fiatalabb gyermekeknél nem javasoljuk a fülgyertyázást

 

Fülgyertya használata:

 

·         Kellékek: 1 pár fülgyertya (mindig mindkét fület kezeljük), védőkorong, egy pohár víz a gyertya kioltásához, pamut kendő, törölközõ vagy pamut fülgyertyázó kendő a fülkörnyék és a haj befedéséhez, gyufa vagy öngyújtó.

 

A kezelt személy kényelmesen feküdjön az oldalára úgy, hogy a feje vízszintes helyzetben legyen és a kezelő személy könnyen hozzáférhessen a fülhöz. Kendővel, törölközõvel takarja le a kezelt személy haját, vállát.

A védőkorongot húzza a gyertya alja és a jelzővonal közé. A gyertya felső, szélesebb végét gyújtsa meg

Figyelem: Várja meg, amíg a fülgyertya kürtőhatása kialakul (balra), és a füst csak felül távozik (jobbra) (ez maximum fél perc)!

Gyengéden illessze a gyertya alsó, gézfilterrel ellátott végét a hallójáratba. A védőkorong a kezelő személy keze fölött legyen a kezelés során

Amikor a gyertya kb. 1 cm-re leégett a jelzővonal fölött, vegye ki a gyertyát a fülből, és gondosan oltsa el a pohár vízben. Ezután végezze el a kezelést, ugyanilyen módon a másik fülben is. A kezelés után rövid pihenés, relaxáció javasolt

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: BioGo.hu Kft.
  • Termék kód: 5999882290171
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 1.908 Ft
  • Nettó ár: 1.502 Ft
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png