A cukorral megegyező édesítő hatású korszerű természetes cukorpótló finom, mellék és utóíz nélküli édesítési alternatíva a hétköznapokra sütemények, hideg és meleg ételek, italok elkészítéséhez egyaránt.
Összetevők: 100% xilit
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia240 kcal/100KJ
Fehérje0 g
Zsír0 g
Élelmi rost0 g
Szénhidrát100 g
ebből poliolok (xilit)99,6 g
ebből cukrok0,04 g
Tipp
Adjunk hozzá egy kis mézet pici vízzel, és voilá, a nyírfacukor máris karamellizálható lesz.
Készítsünk vele saláta dresszinget, pl. olívaolaj + mustár + Nyírfacukor vagy balzsamecet + Nyírfacukor + frissen facsart narancs leve.
Kelt tésztás süteményhez is bátran használjuk, csak az élesztő felfuttatásához kell hagyományos cukrot használnunk.
Nemcsak a nyári limonádét, de a hűvösebb időkben a forró italokat is ízesíthetjük vele pl.:.1. ek Nyírfacukrot 1 ek. mézzel és egy pici vízzel karamellizáljunk, majd adjunk hozzá 2,5 dl tejet, és folyamatos kavargatás mellett forraljuk addig, amíg a karamella teljesen feloldódik a tejben.
Keverjük holland kakaóporhoz, és kész is a házi kakaó.
A cukorral megegyező édesítő hatású korszerű természetes cukorpótló finom, mellék és utóíz nélküli édesítési alternatíva a hétköznapokra sütemények, hideg és meleg ételek, italok elkészítéséhez egyaránt.
Összetevők: 100% xilit
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia 240 kcal/100KJ
Fehérje 0 g
Zsír 0 g
Élelmi rost 0 g
Szénhidrát 100 g
ebből poliolok (xilit) 99,6 g
ebből cukrok 0,04 g
Tipp
Adjunk hozzá egy kis mézet pici vízzel, és voilá, a nyírfacukor máris karamellizálható lesz. Tovább a termékleíráshoz