Bioglan biotic balance kapszula 30db

Elfogyott Bioglan biotic balance kapszula 30db

Tartalmazza a 4 legfontosabb és leghatásosabb jótékony baktériumtörzset, s egy kapszulában nem kevesebb, mint 20 milliárd hasznos baktérium található.

Ráadásul garantáltan mind a 20 milliárd kitűnő minőségű baktérium élve jut el a bélrendszerbe, hogy ott maradéktalanul kifejthessék páratlan regeneráló hatásukat.

Mindehhez pedig elegendő napi egyetlen kapszula bevétele, mert ennek segítségével bejuttathatjuk a bélflóránk helyreállításához szükséges jótékony baktériummennyiséget a szervezetünkbe.

Túladagolástól semmiképpen sem kell tartanunk, mivel az esetlegesen feleslegesen bejuttatott probiotikumok egyszerűen kiürülnek a szervezetből, bármiféle mellékhatás okozása nélkül.

A Biotic Balance kapszula teljesen természetes összetételű készítmény, így nem tartalmaz semmiféle mesterséges anyagot, mint ahogy glutént sem. Éppen ezért teljesen biztonságosan alkalmazható hosszú távon is, aminek eredményeként fenntartható a jótékony baktériumok túlsúlya és egészséges aránya a bélflórában.

Fontos: 
A Biotic Balance kapszulát sose vegyük be éhgyomorra, mert ebben az esetben kellemetlen tüneteket okozhat. 
Valamint lényeges, hogy a Biotic Balance kapszula bevételéhez hideg ital ajánlott, mivel a forró vagy meleg ital befolyásolhatja a kapszula lebomlását.

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: BioGo.hu Kft.
  • Szállítási idő: 2-5 munkanap külső raktárról
  • Termék kód: 5060216560496
  • 42708
  • Elérhetőség:
  • 8.770 Ft
  • Nettó ár: 6.906 Ft
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png