Óvszer

Óvszer - mikor, hol, hogyan


Ma a párok általában kétfél...

Mutat:
Rendezés:

Óvszer masculan 1-es szuper vékony 10db

Óvszer masculan 1-es szuper vékony 10dbA természetes érzés hatása. 3 és 10 darabos kiszerelésben kap..

1.479 Ft
Nettó ár: 1.165 Ft
Óvszer

Óvszer - mikor, hol, hogyan


Ma a párok általában kétféleképpen szoktak védekezni a teherbeesés ellen, az egyik az óvszer használata, a másik a gyógyszeres kezelés. Utóbbit kevesebb hölgy választja, így a férfiakon marad az a teher, hogy megfelelő terméket vegyenek. Első lépésként meg kell vizsgálni, hogy melyik óvszer a jobb nekik és, hogy a kiválasztott márka mennyire biztonságos. Vannak olyan márkák, amikhez olcsón lehet hozzájutni, azonban lehet, hogy ez a minőség rovására megy, így érdemesebb egy jobb és drágább terméket levenni a polcról. A megfelelő vásárláshoz szükségünk van a méret kalkulátorra, ami otthon is ellenőrizhető.


A kalkuláláshoz a nemi szerv átmérőjét kell lemérni, nem pedig a hosszát, és ez alapján kiválasztani a dobozon feltüntetett méretet. Használat előtt az óvszer ellenőrzés elengedhetetlen, hiszen mindig lehetnek olyan darabok, amik rosszul lettek elkészítve, esetleg véletlenül lyukasan kerültek a forgalomba. Használata nemcsak a terhesség ellen véd, hanem a nemi betegségeket is megelőzi, ami főleg az alkalmi partnereknek fontos. Egy család dönthet arról, hogy a gyógyszereket, vagy inkább az óvszert választják, azonban ha most ismerkedünk meg valakivel, akkor ne bízzunk meg benne. A nők és a férfiak biztonságáért kötelező az óvszer használata.


Vízben lehet?


A legtöbb óvszer használható vízben is, azonban ennek vannak egyéb hátrányai. A víz hozzájárul, hogy a gumi lecsússzon, és a medencékben használatos klór megsértheti a latex felületét. Mind a két helyzet nem várt gyermekáldáshoz vezet, aminek egyik fél sem fog örülni. A jakuzziban történő szeretkezésnél a gumi szintén sérül, mivel nem szereti a meleget. A gyártók ezért is javasolják, hogy ne tartsuk őket meleg helyen, így a pénztárcában sem, mivel az közel van a testünkhöz, és a folyamatos meleg hatására károsodik.


Arra is figyelni kell, hogy a lakosság nagyjából 5%-a latex érzékeny, ez pedig allergiához vezet. Sokan csak a szexuális együttlét után veszik észre, ilyenkor a nőknél pirosodás, viszketés és kiütések is keletkezhetnek, ez pedig általában az óvszerhasználathoz vagy a síkosítóhoz vezethető vissza. Ilyenkor kénytelenek lesznek más megoldásokhoz folyamodni, a hölgynek a gyógyszer szedése lesz a javasolt. Megoldást jelenthetnek még a poliuretánból készült gumik is, amelyet latex allergiások is bátran használhatnak.


Óvszer


Vásároljunk óvszert az interneten 


Vásárlásnál mindig figyeljünk oda, hogy milyen márkát választunk, élvezzenek előnyt azok, amik tesztelve voltak, és tudjuk, hogy megbízhatunk bennük. A rossz gumi kiválasztása kellemetlen estéhez vezethet, arról nem is beszélve, hogy a nem kívánt terhesség esélyeit is megnöveli. Ma már, ha nem akarunk fizikai boltokban vásárolni, akkor webáruházakban is beszerezhetjük ezeket a termékeket, amiket egyenesen házhoz fognak szállítani, így megkíméljük magunkat a kellemetlen percektől.


Ezeken az internetes oldalakon általában vélemények és árak is fel vannak tüntetve, így még könnyebben tudunk választani. Meglehet, hogy sok férfi előnyben részesíti a gumi nélküli szeretkezést, azonban soha ne bízzuk a véletlenre, inkább válasszuk az óvszert.  


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png