Egyéb étrendkiegészítők

Mutat:
Rendezés:

BIOEXTRA PROBIFIDOLACT KAPSZULA 30 DB

A Bioextra ProBifidolact élőflórát és inulint tartalmazó kapszula segíthet a bélflóra egyensúlyának ..

2.230 Ft
Nettó ár: 1.756 Ft
Egyéb étrendkiegészítők

Az Étrendkiegészítők manapság mindenki számára szükséges kiegészítők. Az elmúlt évtizedek alatt táplálékaink minősége jelentősen romlott, tápértékük, vitamin tartalmuk elenyésző. Ennek a ténynek köszönhető a táplálékkiegészítők „fénykora”, hiszen attól, hogy ételeinkkel nem tudjuk a szervezetünkre elengedhetetlen tápanyagokat, vitaminokat bevinni, attól még szükségesek ahhoz, hogy optimálisan tudjunk „működni”, tehát egészségesek legyünk.

Az egyéb étrendkiegészítők között találjuk a bőr, haj és köröm vitaminokat, a speciálisan gyermekeknek szánt kiegészítőket, a szem támogatására való termékeket és a teljesítmény fokozását szolgáló készítményeket. A kategorizált kiegészítők abban nyújtanak segítséget, hogy könnyebben eligazodjunk mire mit kéne szedni, hogyan tudjuk megfelelően támogatni szervezetünket, gyermekeink egészségét, természetesen nagy hangsúlyt fektetve a kiegyensúlyozott táplálkozásra is.

Áruházunkban az egyéb étrendkiegészítők itt találhatóak. Amennyiben kérdésük van akár az egyéb étrendkiegészítők kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

 

 

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png