Egyéb étrendkiegészítők

Miért fontosak az étrend-kiegészítők?


Az elmúlt évtizedekben a táp...

Mutat:
Rendezés:

CALEIDO HALKOLLAGÉN-PEPTID POR

100% HALKOLLAGÉN-PEPTID (MINIMUM 90% FEHÉRJE)Csökkentheti a ráncokatÍzületjavító hatású lehetAz arcb..

4.168 Ft 3.125 Ft
Nettó ár: 2.461 Ft

Celsus Multistart Szőlőmag-Oregánó-Gyömbér-C-Vitaminnal 30Db

CELSUS MultiStart: szőlőmag, oregánó, gyömbér, C-vitamin kapszula 30 db.Összetétel 1 kapszulára:Szől..

3.962 Ft 2.972 Ft
Nettó ár: 2.340 Ft

Celsus Nicotin Stop Brokkoli-Gyömbér-Magnézium-C-Vitaminnal 30Db

Kizárólag növényi hatóanyagok egyedi kombinációjával erősítjük a szervezet immunrendszerét. A dohán..

5.283 Ft 3.962 Ft
Nettó ár: 3.120 Ft

Celsus prémium extra magnézium+b6,q1+q10 koenzimmel kapszula 30db

A magnézium és a B6-Vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszicholó..

3.987 Ft 3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft

Celsus tőzegáfonya kapszula 60db

A Tőzegáfonya kapszula amerikai ültetvényekről származó, frissen szüretelt, porított tiszta tőzegáfo..

4.428 Ft 3.321 Ft
Nettó ár: 2.615 Ft
Egyéb étrendkiegészítők

Miért fontosak az étrend-kiegészítők?


Az elmúlt évtizedekben a táplálékaink minősége jelentősen megromlott, tápértékük és vitamin tartalmuk elenyésző lett, ezért az egészségünk megőrzésére és a hiányzó tápanyagok pótlására célszerű különböző vitaminokat és egyéb étrendkiegészítőket használni. Laikusként nem mindig könnyű eldönteni, hogy mit szedjünk, és mit ne. Csak azért ne rendeljünk meg egy készítményt, mert akciós áron van, vagy mert a szomszéd is ezt szedi, és az ő véleménye szerint ez a legjobb. A szempont, mindig az egészségünk legyen, és szervezetünk igényeihez igazítsuk a táplálékkiegészítők szedését.


Az étrend-kiegészítő megválasztásában mindig fontos szempont, hogy milyen célból szeretnénk szedni. Minden szervrendszernek megvannak a maga vitaminjai és ásványi anyagai, amik segítségével jobb működést idézhetünk elő vagy egy problémát orvosolhatunk. Ha egy általános immunerősítés a cél, erre is már számos lehetőség kínálkozik. Emellett a sport is fő szempont, ami miatt érdemes lehet étrend-kiegészítővel pótolni a hiányzó vitaminokat és nyomelemeket, és jobb teljesítményre ösztönözni a testünket. A megfelelő táplálékkiegészítőket számos boltban és webáruházban beszerezhetjük, de mindig figyeljünk, hogy minőségi terméket vásároljunk.


Milyen táplálékkiegészítőket válasszunk?


A vitaminok és az egyéb étrendkiegészítők megvásárlása előtt, mindig kérdezzük meg a házi orvosunkat, hogy ő milyen vitamin vagy ásványi anyag szedését javasolja. A szervezete mindenkinek más és más, ahogy az életvitele és a táplálkozási szokásai is. Manapság már az étrendkiegészítők nagyon összetettek. Egyrészt aktív összetevőket, vagyis hatóanyagokat tartalmaznak, melyek a termékleírásban szereplő hatásokért felelnek. De emellett segédanyagokat is tartalmaznak, melyek segíthetik a hatóanyag jobb felszívódását, de az is előfordulhat, hogy az ízét vagy a kinézetét javítják. 


Mindig olyan vitamint vagy egyéb táplálékkiegészítőt válasszunk, amin fel van tüntetve a hatóanyag mennyisége, és a segédanyagok összetétele is. Emellett, jó ha tudjuk, hogy az európai uniós szabványok szerint ezek a termékeke semmilyen módon nem sugallhatják vagy állíthatják, hogy az adott étrendkiegészítő gyógyítja vagy megelőzi a betegségeket. Ha ilyen termékkel találkozunk, inkább ne vegyük meg. Azt is mindig tartsuk szem előtt, hogy csak olyasmit vásároljunk meg, amire ténylegesen szükségünk van, hiszen egy vitamin vagy egyes ásványi anyagok túlzott használatával többet árthatunk, mint használhatunk. 


Egyéb étrendkiegészítők


Hogyan kell szedni az étrendkiegészítőket?


A mindennapi táplálkozás során is viszünk be a szervezetünkben ásványi anyagokat és vitaminokat. Ha mégis az étrend-kiegészítő szedése mellett döntünk, mindenképp tartsunk be pár fontos alapszabályt. Az egyik, hogy azonos hatóanyag-tartalmú készítményből egyidejűleg ne szedjünk többet, csak egyfélét. Ha mégis így döntünk, az adagolást mindenképp vegyük figyelembe, hiszen akár túladagoláshoz is vezessen a jóhiszemű étrendkiegészítő szedése. A gyógyszerek és étrendkiegészítők együttes használata veszélyes lehet, ilyen esetekben akár orvostól, akár gyógyszerésztől is kérhetünk tanácsot. 


Mindig legyünk körültekintőek, kerüljük a pult alól vagy ismeretlen helyről beszerzett csodaszereket, és olyasmit se szedjünk be, aminek esetleg hiányos a címkéje.  Online is számos webáruház kínál minőségi termékeket, ezekből bátran válogathatunk. Ugyanolyan hatóanyagú étrendkiegészítőből találhatunk olcsó és drága fajtát is, érdemes körülnézni, hiszen az árak weboldalanként is eltérhetnek. Egy gondosan megválasztott vitamin, vagy egyéb étrendkiegészítő nagyban hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez. 


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png