Reform élelmiszerek

Reform élelmiszerek - Amit eszel, azzá leszel!A BioGo webáruházban reform élelmiszerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés? Maga a reform szó újítást, a haladás érdekében tett változást jelent. Ez a táplálkozás területén is így van, és amikor ráeszmélünk, hogy az elfogyasztott élelmiszerek nem éppen az egészségünk szolgálatában állnak, akkor változtatnunk kell. Ekkor kerülnek előtérbe a reform élelmiszerek, a bio termékek és az egészséges táplálkozás. A reform táplálkozás nem egyes alapanyagokat nélkülöz, hanem az arányokkal és a minőségi hozzávalókkal operál. Ennek a folyamatnak az első és egyik legfontosabb lépése a minőségi alapanyagok beszerzése ellenőrzött forrásból. Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut a helyes táplálkozásra és a berögződések sem segítenek a változás folyamatában. Ennek ellenére a reform élelmiszerek előre nyomulása az elmúlt években egyre erősödött és mára egy jelentős piaccá vált.

Azokat az ételeket mondhatjuk reform élelmiszereknek, amik megfelelő forrásból származnak, kevésbé feldolgozottak és bőségesek tápanyagokban.

A három legfontosabb dolog, amit száműznünk kell a konyhából a só, a cukor és a fehér liszt. Ezeken felül a kész ételek is számos probléma forrásai lehetnek, amik helyes táplálkozásra való átállás után rendszerint maguktól megszűnnek.

Természetesen a reform élelmiszerek sem csodaszerek. E mellett nagyon fontos a mozgás és a lelki egyensúly. Ezek összessége sokkal ellenállóbbá és kiegyensúlyozottabbá tesz minket a mindennapokban.

Miután ennyit beszéltünk róluk, most nézzük meg a reform élelmiszerek néhány csoportját:

- Az aszalt gyümölcsök az aszalás révén nagymértékben megőrzik a friss gyümölcsben megtalálható vitaminokat, így a komor téli napokon is megfelelő védelmet nyújtanak szervezetünk számára.

- A különböző édesítőszerek a cukor növényi alapú, egészséges alternatívái lehetnek.

- A fehér liszt kiváltásával nem kell lemondanunk azokról a finomságokról, amikhez hozzászoktunk.

- A magok az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokban gazdagok. Magas a rost, a fehérje és az ásványi anyag tartalmuk is.

- A pelyhek és korpák kimagasló tápanyag tartalommal rendelkeznek, nélkülözhetetlenek az egészsége táplálkozáshoz.

Reform élelmiszerek - Aszalt gyümölcsökA piac egyik kiemelkedő gyártója a Szafi Reform, ami gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, szójamentes, hozzáadott cukormentes, vegán és paleo étrendhez megfelelő alapanyagokat foglal magába. A termékek között megtalálhatóak különböző, nem gabona alapú lisztek, édesítők, fűszerek, őrlemények, édességek, szénhidrát-csökkentett lisztkeverékek, desszertek és poralapok.

Ezek a termékek és kategóriák csupán kiragadott példák a reform élelmiszerek tárházából. Ezen felül számos gyártó teljes portfóliója megtalálható kínálatunkban.

„Amit eszel, azzá leszel” tartja a mondás. Manapság egyre nagyobb csatát vívnak egymással az egészséges táplálkozás hívei. Vannak, akik a vegetarianizmus mellett teszik le a voksukat, mások a vegyes és változatos étrend mellett érvelnek.

Egy biztos, az élelmiszeripar fejlődésen megy át, mely folyamatot az emberek reform élelmiszerek iránti igénye indította el.Kapcsolódó BIO támájú oldalaink

Reform élelmiszerek | Bio étrendkiegészítők | Gluténmentes élelmiszerek | Bio webáruház | Bio termékek | Bio és natúr tisztítószerek | Bio illóolajok | Bio vitaminok | Bio élelmiszerek | Biokozmetikumok

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png