Bio termékek

Bio termékekMagyarországon is, csakúgy, mint az Unióban és világszerte a bio termékeknek szigorú szabályozásnak kell, megfelelnie. Nálunk két szerv van, melyek bio tanúsítványt adhatnak ki: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., valamint a Hungária Öko Garancia Kft. Amennyiben megkapja egy termék a bio minősítést, évente ellenőrzik, hogy megfelel-e a szükséges feltételeknek.

A bio termelésnek, tenyésztésnek mentesnek kell lennie a környezet és az ember számára is káros, nem lebomló anyagoktól (toxikus anyagok, műtrágya, szintetikus anyagok, hormonok, antibiotikum). Környezetünket óvnunk kell a saját érdekünkben is, és ezt a mindennapokba is érdemes beépítenünk. Bio termékek fogyasztásával ill. használatával szervezetünket támogatjuk, illetve segítjük önmaga regenerálásában, helyes működésében, csökkentve a betegségek kockázatát, illetve lefolyások hosszát és súlyosságát.

Évezredeken keresztül az emberiség organikus gazdálkodással termelt- nem lévén más. Majd a robbanó piaci forradalom és környezetünk, valamint a termőtalaj kimerülésével elkezdődött a mesterséges anyagok hozzáadása mind a növénytermesztésben mind az állattenyésztésben.

Miután ez a probléma kitudódott és előtérbe került, újra hódítani kezdett az elfeledett biogazdálkodás. Első modern formáját biodinamikus gazdálkodásnak nevezzük. Albert Howardot tartják a modern biogazdálkodás atyjának.

Hogy miért érdemes a bio termékeket fogyasztani?
- magasabb tápanyag tartalommal rendelkeznek
- GMO mentes
- nem tartalmaz vegyszereket, antibiotikumot, hormont.

Ezáltal hozzájárul az egészségesebb, környezettudatos életmódhoz. Bio minősítéssel rendelkező termékeknél a termelőktől a boltokig biztosítva van a megfelelő minőség és tisztaság. Garantáltan csak az kerül az asztalunkra, amit szeretnénk!

A BioGo webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy egyre több család háztartásába bekerüljenek az ellenőrzött, vegyszermentes bio termékek és minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel ennek az életmódnak és táplálkozásnak az előnyét és jelentősségét. Az árak alacsonyan tartásával, valamint egyre szélesebb termékpalettánkkal kívánjuk ezt biztosítani minden kedves vásárlónk részére.

Kiemelt márkáink

BiOrganik termékek:
Saját üzemükbe érkeznek a termékek, ahol a legmodernebb eszközökkel és a megfelelő higiéniai követelmények betartásával biztosítják a minőséget. Ellenőrzött bio és natúr termékeikkel mindenki igényeit kielégítő, tojásmentes, laktózmentes termékeikkel, környezet kímélő, szerves anyagokból készült tisztítószereikkel (nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, tehát 100 % vegán) méltán a piac egyik kimagasló résztvevői.

Biomenü:
Termékeiket maguk gyártják. Elsősorban szuperélelmiszerek és étrend-kiegészítők találhatók meg kínálatukban, továbbá kiváló minőségű bio termékeket is gyártanak.

Mosómami:
Minőségi alapanyagokat, tisztítószereket, kozmetikai termékeket, mosószereket forgalmaznak 100%-ban natúr és/vagy bio összetevőkkel.

Winni’s:
Az öko tisztítószerek szakértője a hipoallergén termékekkel. Növényi alapanyagokból készült öko mosó - és tisztítószerek, valamint kozmetikai termékek is megtalálhatóak kínálatukban, melyek vegán minősítéssel is rendelkeznek. Ezek a termékek visszajutva a természetbe azzal ugyan olyan gondoskodással bánnak, mint a ruháinkkal, otthonunkkal vagy éppen a bőrünkkel.

Martina Gebhardt kozmetikumok:
Egy olyan nagyszerű cég, amelynek minden terméke kivétel nélkül Demeter-minősítéssel rendelkezik. Termékeihez használt alapanyagok bio–, vagy biodinamikus, Demeter-minősítéssel rendelkező termesztésből származnak és a kozmetikumok előállítása is ritmikus, biodinamikus szempontok szerint történik. Nem tartalmaznak kémiai szintetikus alapanyagot, természet azonos alapanyagot, tenzidet, glicerint, titán-dioxidot, tartósítószert, de az állatkísérletek sem elfogadottak.

Kiváló választás 0-101 éves korig hölgyek és urak körében egyaránt!Kapcsolódó BIO támájú oldalaink

Reform élelmiszerek | Bio étrendkiegészítők | Gluténmentes élelmiszerek | Bio webáruház | Bio termékek | Bio és natúr tisztítószerek | Bio illóolajok | Bio vitaminok | Bio élelmiszerek | Biokozmetikumok

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png