Agyműködés

Az agyműködés fortélyai


Az agy és az agyműködés is egy ...

Mutat:
Rendezés:

Padma nervotonin kapszula 40db

Belső harmóniáérA Padma Nervotonin kapszula olyan étrend-kiegészítő, amelyet Svájcban gyártanak egy ..

5.469 Ft
Nettó ár: 4.306 Ft

Természet Varázs- Ginko Biloba Liquid

Alkalmazzák az agy vérellátásának zavarai, szédülés, fülzúgás, hallásgyengülés gyógyítására. Jótékon..

3.582 Ft 3.225 Ft
Nettó ár: 2.539 Ft
Agyműködés

Az agyműködés fortélyai


Az agy és az agyműködés is egy különleges tudományba tartozik, amely az emberiséget már régóta foglalkoztatja. Rengeteg kérdés van, amire nem kaptunk még választ, és tudósok tömkeleg szenteli az egész életüket arra, hogy az agyunk egy pici részét tanulmányozzák. Érdekes, hogy egy ilyen pici testrész felel a kommunikációért, az érzelmekért, a fájdalomért, a mozgásért és szinte mindenért, ami emberré és élővé tesz minket. A különböző betegségekkel, amikor az agyból indulnak, nehéz velük megküzdeni, és sokszor megoldással sem tudnak szolgálni az orvosok.


Ráadásul az is megfigyelhető, hogy miközben egyre inkább fejlődünk, növünk és elérjük azt a bizonyos életkor határt, az agyműködés lényegesen lelassul, feledékenyebbé válunk, nehezebben tudunk tanulni, megjegyezni dolgokat. Hiába szeretnénk úgy működni és gondolkodni, mint fiatalon, előbb vagy utóbb be kell látnunk, hogy ez nem lehetséges. Ezekben a pillanatokban dönt úgy egy személy, hogy olyan étrendkiegészítő tablettákhoz fordul, ami az agyműködést serkenti. Ezt a kapszulák mellett amúgy játékokkal. fejtörőkkel és más alkalmazásokkal is feldobhatjuk a vitaminokon kívül.


Mozgás és étkezés


Mielőtt azonban gyógyszerekhez és étrendkiegészítőkhöz fordulnánk, próbáljunk ki természetes alapanyagokat. Az egyik ilyen lehet a rendszeres testmozgás. Kísérletekkel mutatták ki, hogy a mozgással serkentjük az agyműködésünket, ráadásul a memóriaromlás is csökkenthető, mivel miközben futunk, a láb és kar mozgása serkenti a vérkeringést, ami mindkét agyféltekénket működésre ösztönzi. Gyakorolhatunk koordinációs mozgást, játszhatunk labdajátékokat, táncolhatunk, mivel a lépések elsajátítása reakciókészséget vált ki az agyból, ezáltal még inkább serkenti a működését.


A kapszulák vásárlása ma már gyerekjáték lehet. Rengeteg olyan online webáruház létezik, ahol nemcsak olcsó, hanem minőségi agyserkentőket is tudunk vásárolni az akciókat kihasználva. A rendelés még kézenfekvőbb megoldásnak tűnhet, ma már nem kell lemennünk a boltokba, kutatni a polcokon, emellett az eladótól sem kell segítséget kérni. Így ha valamiért szégyelljük, hogy agyserkentőt szeretnénk vásárolni, online senki sem fog a körmünkre nézni.


Agyműködés


Étrendkiegészítők az agyműködés serkentéséhez


Együnk olyan élelmiszereket, amelyekben nagy nyomokban található lecitin, cink, E vitamin és omega-3 zsírsavak. Ezeknek az elemeknek fontos szerepük van abban, hogy gyorsabban tudjunk gondolkodni, és reagálni bizonyos dolgokra, azonban szinte mindig hiány van belőlük a testünkben. Ez arra vezethető vissza, hogy a föld romlásával az ételeink sem ugyanolyanok, mint régen, ezért ezeknél az elemeknél szükség lehet arra, hogy táplálék kiegészítőt szerezzünk be, és ezáltal juttassuk el a testünkbe.


Olvassuk a véleményeket, amiket mások hagynak, és figyeljük, hogy a megvásárolt termék minőségileg megfelelő legyen. Kipróbálható többféle márkát is, hogy lássuk melyik hat ránk a legjobban, azonban ne essünk túlzásba. Néha a serkentés helyett egy megérdemelt pihenés, vagy egy pihentető hétvége is rengeteget segíthet azon, hogy visszaálljunk a normális agyműködés keretei közé. 


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2022
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png