NAGY KISZERELÉS

Nagy kiszerelésű táplálékok magánszemélyeknek és cégeknek


A nagy kis...

Mutat:
Rendezés:

Balneo sal fürdődézsa só 10 kg

Balneo Sal – Fürdődézsa só használati utasitásA fürdődézsasó abban különbözik a hagyományos fürdősók..

6.000 Ft
Nettó ár: 4.724 Ft

Aktív oxigénes fehérítő 25kg

Gazdaságos granulátum, mely jól oldódik vízben. Pépesítve tehetjük közvetlenül a foltra (színpróba j..

23.813 Ft
Nettó ár: 18.750 Ft

Citromsav 25kg

A legegyszerűbben úgy használhatod, ha feloldod előre és szórófejes flakonból szóród a tisztítandó f..

24.448 Ft
Nettó ár: 19.250 Ft

Szódabikarbóna 25kg

A nátrium-hidrogénkarbonát (vagy köznapi nevén szódabikarbóna) enyhén lúgos, vízben..

7.064 Ft
Nettó ár: 5.563 Ft

Biogo mandulaliszt 12,5 kg

A termék 25 kg-os kiszerelésben, zsákban kerül kiszállításra. A szállítási idő esetenként eltérhet a..

50.998 Ft
Nettó ár: 40.156 Ft

Nagy kiszerelésű táplálékok magánszemélyeknek és cégeknek


A nagy kiszerelésű táplálékok magánszemélyeknek és cégeknek is jó választás lehet. Ha saját felhasználásra szeretnénk megvenni azokat, akkor szükségünk lesz egy jó méretű spájzra, ahol a napfénytől és a melegtől elzárva tudjuk tárolni a megvásárolt élelmiszert. A spájznál figyelni kell arra is, hogy az egerek és más nem kívánatos vendégek ne menjenek be, így megőrizve az ételek minőségét. A boltokban kapható 1 kilós és fél kilós tasakok hamar elfogynak, ráadásul a származási helyük is sokszor kérdéses. Azonban ma már választhatunk akár 10, 20 kilós zsákokat is, amelyek akár hónapokig is elkísérnek minket a főzés során.


Egy háziasszony gyorsan hozzászokik majd az új ízekhez és a minőségi ételekhez, amit az alapanyagok tesznek különlegessé. A spájzban fellelhető lisztek, sók és fűszernövények varázslatossá teszik majd a főzés menetét, és az egész család kedvencévé válnak. Ráadásul a vásárlást is megkönnyíti, mivel nem kell hetente rohangálni a szupermarketekbe. Amikor megrendeljük a nagy kiszerelést, akkor azt házhoz hozzák, így autóra sincs szükség hozzá. A kisbabás anyukák is előnyben részesülnek, mivel még több időt lehetek a kicsikkel.


Éttermeknek és bároknak


Amennyiben nem magánszemélyként, hanem pékségként, bárként, esetleg étteremként működünk, csak nagy kiszerelésben gondolkodhatunk. Az 1 kiló liszt lehet, hogy egy napot sem bír ki, így minél nagyobb mennyiségben kell beszerezni. Sok pékség híres arról, hogy természetes összetevőkkel dolgozik, ezt használják vevőcsalogatónak is. Válasszunk olyan natúr és bio készítményeket, amelyeknek biztosíthatjuk a származását, így az emberek is szívesebben esznek majd nálunk.


A megbízható minőség biztos vevőkört jelent, ráadásul az árucikk rendszeresen utánpótolható. Minél nagyobb kiszerelésben vesszük meg, annál olcsóbban jön ki a termék kilója, így még gazdaságosabb lesz a vásárlás. Ráadásul az internetnek hála az otthoni csendben is vásárolhatunk anélkül, hogy el kéne hagynunk a lakást, így a pihenés idejéből sem kell elvenni. A megvásárolt terméket majd házhoz vagy az étteremhez hozzák.


Nagy kiszerelés


Nagy kiszerelésű táplálékok interneten keresztül


A weboldalak úgy vannak kialakítva, hogy a keresősáv használatával gyorsabban megtaláljuk az általunk keresett cikket. Írjuk be a nevét, vagy az egyik összetevőt, és máris több lehetőség jelenik meg előttünk. A menü fülek között szintén kedvünkre keresgélhetünk, ami akkor is jó, ha nem tudjuk pontosan, hogy mire vágyunk. A vélemények segítenek abban, hogy melyik márka mellett tegyük le a voksunkat, megbizonyosodhatunk a minőségről, és arról, hogy nem fogunk csalódni a vásárlásban.


Az online boltokban az árak is hívogatóbbak, mint a szupermarketekben, hiszen a cégek megspórolják a bérleti díjat és az eladóknak a bérét is. Ráadásul a nap bármely szakában nézelődhetünk, nem kell attól félnünk, hogy ránk zárják a boltot. Ez akkor is előnyös lehet, amikor rengeteget dolgozunk, és a maradék időnket a családdal akarjuk eltölteni, nem pedig vásárlással és boltba rohangálással. Akár éjszaka is leadhatjuk a rendelést, amit majd kézbesítenek. Ezáltal nagy kiszerelésű élelmekhez is hozzájutunk gyorsan és kényelmesen. 


Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png