Kellékek és alapanyagok

Ezek a drogériai kellékek és alapanyagok kellenek minden lakásba


Mutat:
Rendezés:

Asiamed kineziológiai szalag 5cmx5m kék 1db

A Nasara kineziológiai tapasz egy pamutanyagból készült, bőrre ragasztható elasztikus tapasz, amely ..

1.901 Ft
Nettó ár: 1.497 Ft

Asiamed kineziológiai szalag 5cmx5m rózsaszín 1db

A Nasara kineziológiai tapasz egy pamutanyagból készült, bőrre ragasztható elasztikus tapasz, amely ..

1.901 Ft
Nettó ár: 1.497 Ft

Asiamed kineziológiai szalag 5cmx5m testszínű 1db

A Nasara kineziológiai tapasz egy pamutanyagból készült, bőrre ragasztható elasztikus tapasz, amely ..

1.901 Ft
Nettó ár: 1.497 Ft

Stella eldobható papírtanga férfi 1db

Egyszerhasználatos, kényelmes,   higienikus és gazdaságos, vízálló papír fehérnemű. Testmasszázsok n..

136 Ft
Nettó ár: 107 Ft
Kellékek és alapanyagok

Ezek a drogériai kellékek és alapanyagok kellenek minden lakásba


A drogériai kellékek és alapanyagok minden háztartásban fellelhetőek. Költözésnél, vagy amikor a fiatalok kirepülnek a lakásból, érdemes mindenből bevásárolni. Ezt ma már webáruházak segítségével is megtehetjük, ahol nemcsak jó árak, hanem jó minőség is vár minket. A vélemények segíthetnek, hogy olyan termékeket válasszunk, amik sokáig ki fogják elégíteni az igényeinket, emellett környezetbarát módon készülnek. Ez a vásárlás hosszútávon is hatékony, mivel nem járul a környezet szennyezéséhez.


Amikor fürdőszobai alaptermékekről beszélünk, akkor nem mehetünk el a füldugó használata mellett. Nemcsak a zajos estéken, hanem akkor is segít, amikor a család egyik tagja nézi a tévét, esetleg még dolgozik, azonban mi a teljes csendre vágyunk. A megfelelő minőségű füldugó elzár minket a környezettől, és így nyugodtan tudjuk eltölteni az estét. Az alvásban sem fog senki zavarni minket, azoknak is jó vásárlás lehet, akik nehézségekkel küszködnek a pihenéskor. Választhatunk különböző méretekben és különböző formákban is, már gyerekek számára is kapható úgynevezett mini füldugó.


A fürdőszoba rejtelmei 


A sebtapasz az a termék, ami egyik lakásból sem hiányozhat, ha gyerekek vannak, akkor meg főleg. Bármikor megvághatjuk magunkat, vagy megsebesülhetünk, ilyenkor pedig a sebtapasz megvéd minket a további fertőzésektől. A lakásban olyan pipere termékekre is szükség lesz, mint a szemöldökcsipesz, amit nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak is gyakran szoktak használni. A körömreszelő és körömvágó ollók sem hiányozhatnak, mivel a rendszeres köröm tisztítás hozzájárul a kinézetünkhöz és a higiéniához. Érdemes a férfiaknak a nagyobb csipeszt választani, míg a hölgyeknek a kisebb is meg szokott felelni.


A hölgyek választhatnak kozmetikai lemosó szivacsot, ami úgy készül, hogy ki lehessen mosni, ezáltal elbúcsúztunk a hagyományos vattakorongoktól, és nem kell használat után kidobnunk a terméket. Ezek a szivacsok gyorsan moshatók, és hamar száradnak, így mindennap újra és újra felhasználhatjuk őket anélkül, hogy szennyeznénk a környezetet. Körömkefe azoknál a házaknál fontos, ahol van kert és gyerekek.


Kellékek és alapanyagok


Drogériai kellékek és alapanyagok beszerzése


A fültisztító pálcika szintén kötelező eszköznek számít, a hagyományos műanyag helyett azonban vásárolhatunk bambuszból is, ezáltal bár a terméket eldobjuk, az hamarabb lebomlik majd, és kevésbé szennyezzük vele a földet. Ha borotvát szeretnénk, akkor szintén megrendelhetjük az interneten keresztül. Léteznek női és férfi kivitelezésben is, érdemes a jobb minőségűt választani, aminek általában négy vagy öt pengéje van. Ez sokkal jobban és hatékonyabban viszi le a szőrszálakat anélkül, hogy megvágnánk magunkat. A borotvafejet cseréljük rendszeresen a higiénia miatt.


Emellett rengeteg piperecikket megvehetünk, amire az év során szükségünk lehet. Ide tartoznak a nők által használt gyanták, krémek, és a különböző vitaminok is. A megfelelő bevásárlás jó felkészültséghez vezet, így semmi nem fog váratlanul érni. Előny, hogyha inkább több mindent tartunk otthoni. Ezek a drogériai kellékek és alapanyagok hozzájárulnak a kényelmünkhöz. 


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2022
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png