Dekorkozmetikumok

A dekorkozmetikumok három nagy csoportja


A dekorkozmetiku...

Mutat:
Rendezés:

Benecos körömlakk bubble gum 5 ml

BENECOS HAPPY NAILS VEGÁN KÖRÖMLAKK - BUBBLE GUM 5MLINGREDIENTS: ETHYL ACETATE, N-BUTYL ALCOHOL, NIT..

1.383 Ft
Nettó ár: 1.089 Ft

Benecos körömlakk peach sorbet 5 ml

BENECOS HAPPY NAILS VEGÁN KÖRÖMLAKK -  PEACH SORBET 5MLINGREDIENTS: ETHYL ACETATE, N-BUTYL ALCOHOL, ..

1.383 Ft
Nettó ár: 1.089 Ft

Benecos körömlakk-crystal 5ml

BENECOS HAPPY NAILS VEGÁN KÖRÖMLAKK - CRYSTAL 5MLINGREDIENTS: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCEL..

1.383 Ft
Nettó ár: 1.089 Ft

Benecos körömlakk-mystery 5ml

BENECOS HAPPY NAILS VEGÁN KÖRÖMLAKK - MYSTERY 5MLINGREDIENTS: ETHYL ACETATE, N-BUTYL ALCOHOL, NITROC..

1.383 Ft
Nettó ár: 1.089 Ft

Benecos körömlakk-vintage red 5ml

BENECOS HAPPY NAILS VEGÁN KÖRÖMLAKK -  VINTAGE RED 5MLINGREDIENTS: ETHYL ACETATE, N-BUTYL ALCOHOL, N..

1.383 Ft
Nettó ár: 1.089 Ft

Dr.müller teafaolajos ajakbalzsam 10g

Hosszantartó védelmet nyújt az idojárás hatásaival és az UV sugárzással szemben. Azonnali enyhülést ..

2.127 Ft
Nettó ár: 1.674 Ft

Henna color tartós szemöldök krémfesték fekete 15g

A Henna szemöldökre krém egy korszerű kozmetikai készítmény, amely biztosítja a hosszantartó és inte..

1.125 Ft
Nettó ár: 886 Ft
Dekorkozmetikumok

A dekorkozmetikumok három nagy csoportja


A dekorkozmetikumok azokat a sminkeket jelölik, amit a hölgyek használnak a mindennapos tevékenységeik során. Igazából rengeteg félét megkülönböztetünk, vannak külön a szemre készítettek, az arcra, a szájra és a körmökre is. A hölgyek egyaránt szeretnek természetes hatást kölcsönözni az arcuknak, miközben a különleges estéken kitűnni a tömegből. Ehhez ugyanazt a sminket használják, mégis más hatást tudnak elérni vele. A sminkeknek általában három fajtáját különítjük el, az egyik a hagyományos, majd az ásványi és végül a természetes, vagy más néven bio.


Általánosságban elmondható, hogy minden smink tartalmaz ásványi anyagokat, azonban vannak olyanok, amik kifejezetten az ásványokra épülnek. Maga az ásvány a földből származik és ez szilárd, természetes anyag, ami a földkéregnek az építőköve. Ha eredeti állapotában vizsgáljuk meg, akkor szilárd halmazállapotú, kivéve a higany és a víz. Az ásványokról az is elmondható, hogy homogének, és egy képlettel kifejezhető az összetételük, amit kémia órán gyakran hallottunk. Ezekből a természetes ásványokból mintegy négyezer létezik a Földön, amiket külön alkategóriákba sorolunk.


Hagyományos, ásvány és bio


A hagyományos sminkekhez tartoznak azok az alapozók, szemhéjpúderek és miegymás, ami a boltok 95%-ban kapható. Itt rengeteg márkát találunk, amelyek óriási árkülönbségekkel léteznek. Sajnos elmondható, hogy a magasabb árak egyáltalán nem jelentik azt, hogy jobb minőséget kapunk, azonban előnyük, hogy széles a színválaszték, bár ezeket a szintetikus színezőknek és a vegyi anyagoknak köszönhetjük. Ezek a hagyományos sminkek olyan olajokat és szilikonokat tartalmaznak, amik gátolják a bőr légzését.


Ezután jön a bio sminkek kategóriája, ami az ásványi anyagok mellett olyan vegyületeket is tartalmaz, amit a bőrünk kifejezetten szeret. A szabályozásuk még nem egységes, így különböző előírásoknak felelnek meg, ezért minőségükben eltérhetnek. Sajnos a bio és natúr szavakkal sok cég visszaél, és olyan termékeket tüntet fel természetesnek, amit nem lehet odasorolni. Keressük a minősítő szervezetek logóival ellátott termékeket, ha biztosra akarunk menni.


Dekorkozmetikumok


Miért válasszuk a természetes dekorkozmetikumokat?


Igaz, hogy mindenki maga dönti el, hogy melyik sminket fogja választani, érdemes gondolnunk a rövid és hosszú távú következményekre is. Miközben egy 20 és 30 év közötti hölgy napi rendszerességgel használja a hagyományos alapozókat, láthatólag nem lesz tőle semmi baja. A probléma majd 40 és 50 felett keresendő, amikor a bőr elkezd kiszáradni, ráncosodni és teljesen tönkremegy. Ha meg akarjuk ezt előzni, akkor már fiatalon kezdjük el a természetes összetevőket használni. 


Az egyik legfontosabb szabály, hogy ne menjünk úgy aludni, hogy smink van a bőrünkön, ezzel is éveket nyerve a ráncosodás előtt. Ha választanunk kell, és szeretnénk beszerezni a legjobb sminket, ma már megtehetjük a webáruházaknak köszönhetően is. Ha megnézzük az árakat, akkor lehet, hogy olcsóbban hozzájutunk, mint néhány nagy márkához, emellett a vélemények is mellettük szólnak. Az internetes vásárlás ma már könnyű akkor is, ha dekorkozmetikumokról beszélünk.  


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png