Marha

Milyen fehérjét válasszunk a táplálékkiegészítők egyre szélesebb palettájáról?


A tudományos fejlesztéseknek köszönhetően folyamatos...

Mutat:
Rendezés:

Biotech beef protein csokoládé-kókusz 500g

1 adagban (30 g):26 g Beef Protein BlendKiknek ajánljuk a Beef Protein-t? a Beef Protein kiváló..

7.127 Ft
Nettó ár: 5.612 Ft

Biotech beef protein vanília-fahéj 500g

"BEEF PROTEIN Ízesített fehérje italpor édesítőszerekkel. ÍZ: vanília-fahéj (vanilla-cinnamon), csok..

7.127 Ft
Nettó ár: 5.612 Ft
Marha

Milyen fehérjét válasszunk a táplálékkiegészítők egyre szélesebb palettájáról?


A tudományos fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan bukkannak elő újabb és újabb táplálékkiegészítők, mint például a marhafehérje. Sok esetben egy új terméket inkább a divat kedvéért kapnak fel, mert menő ilyet használni. De tényleg jobb is a marhaprotein, mint a tejsavófehérje? Aki kicsit is rálát a fehérjeporok világára, abban már biztos felmerült ez a kérdés, hiszen mindenki a számára legjobb fehérjeport szeretné kiválasztani, hogy a kívánt eredményeket elérje. Ahhoz, hogy ezt a kérdés meg tudjuk válaszolni, tudnunk kell egyet, s mást a fehérje táplálékkiegészítőkről.


Ahhoz, hogy jobb egyen a teljesítményünk nagyobb és erősebb izmokra van szükség. Ehhez e rendszeres és folyamatos edzéseken túl fehérjére is szükség van. Természetesen a táplálkozás során is viszünk be fehérjét, a sportolók erre külön is odafigyelnek, hogy a megfelelő minőségű húsokat, halakat, magokat, vagy hüvelyeseket fogyasszák, de aki sportol vagy épp fizikai munkát végez, lényegesen több fehérjét igényel, ami a táplálkozással nem tud biztosítani. Ilyenkor jöhetnek jól a táplálékkiegészítők, amik kiegészítik a tápanyagbevitelt, például a fehérjét. 


Ha már fehérje, miért pont a marha?


Ha izomtömeg építésről van szó, a marhahús remek választás. Magas esszenciális aminosav-tartalommal bír, emellett a természetesen előforduló kreatint, és vasat tartalmaz, ami elengedhetetlen alkotóeleme a vérnek. Ha az izomnövekedésről van szó, akkor a vas szerepe is megnő, mivel lényegesen több kell majd belőle, hiszen így javítja a vér oxigénszállító képességét. Ez az egészséges szervezet egyik alapfeltétele.  Ezen túl is számos olyan vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amire egy egészséges szervezetnek szüksége van. 


Emellett nem allergén, mint a laktóz vagy a glutén, ezért bátran fogyaszthatják az ilyen érzékenységgel küzdők, számukra remek alternatíva lehet. Mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza, olyanokat is, amik a szervezet csak kis mennyiségben vagy egyáltalán nem képes előállítani, de az izomerő építésben nagyon fontos. Ráadásul magas biológiai értékekkel is rendelkezik, előállítás után 90% felett van. Mivel magasabb ez az érték, annál többet tud a szervezetünk hasznosítani. 


Marha


Hol szerezzük be a marhafehérjét?


Nem arról van szó, hogy a marhafehérje jobb lenne, mint a tejsavófehérje, egyszerűen más. Más biológiai tulajdonságokkal rendelkezik, és más miatt hasznos. A vélemények természetesen megosztóak, hiszen mindenkinek más az ízlése és az igénye. Ha eldöntöttük, hogy fehérjeport vásárolunk, mindenképp járjunk utána, hogy minőségi alapanyagról legyen szó. Számos webáruház létezik, ahol be tudjuk szerezni a szükséges táplálékkiegészítőket. Az online rendelés ma már nagyon általános dolog, ki sem kell mozdulnunk, hogy beszerezzük azokat a dogokat, amire szükségünk van. 


Az árak természetesen weboldalanként eltérhetnek, ugyanaz a termék az egyik oldalon olcsóbb, a másikon drágább. Érdemes rászánni, az időt, hogy a legkedvezőbb áron tudjuk beszerezni a fehérjeport vagy az egyéb táplálékkiegészítőket, hiszen akciókba is belefuthatunk. A marhafehérje jó döntés lehet allergiásoknak, de mindenki másnak is. Ha az izomerő építés a cél, mindenképp fontoljuk meg, hiszen számos olyan tulajdonsággal bír, amivel a tejsavófehérje tartalmú portok nem. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkba, számos cikk és tanulmány foglalkozik a marhafehérje előnyös tulajdonságaival. 


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png