Testápolók

Miért használjuk a testápolókat mindennap?


A

Mutat:
Rendezés:

Mm eco-z testápoló 350ml

Kiadós, testes krém, ami gyorsan felszívódik és hosszan táplált bőr érzetet biztosít. Kamilla, bio a..

1.836 Ft 1.377 Ft
Nettó ár: 1.084 Ft

Snonas testápoló levendula 400ml

A Snonas levendulás testápoló természetes kivonatának tápláló és hidratáló összetevői hozzájárulnak ..

535 Ft 401 Ft
Nettó ár: 316 Ft
Testápolók

Miért használjuk a testápolókat mindennap?


A testápoló használata elengedhetetlen a megfelelő hidratálás eléréséhez. Testünk és lelkünk megóvása is fontos, ez pedig összefügg a rendszeres ápolással. Ha végignézünk a polcokat, akkor rengeteg krémet és más terméket találunk, így a választás is nehezebb lehet. Fontos mérlegelni, hogy különféle bőrtípusok léteznek, és ezek mindig máshogy fognak reagálni. A bőrtípus kiválasztása az arcon nehezebben eldönthető, az arc alsó felénél, a szánk magasságánál végig kell húznunk az ujjunkat, akkor érezzük, hogy mennyire zsíros a felülete. A zsíros, a száraz és a normál bőr is hidratálásra szorul, azonban nem mindegy, hogy milyen terméket kenünk rá.


Létezik még egy másik csoportos besorolás, ez pedig a nem szerinti. A női testápolók eltérnek a gyerekeknek szánt termékektől, és általában férfiaknak is választhatunk a férfi szekcióból, bár a felnőtteké hasonló lehet. Ha szeretnénk hidratálni, akkor a legegyszerűbb, ha rendszeresen iszunk, és megfelelő mennyiségű litert juttatunk a szervezetünkbe. Emellett az időjárási körülmények is hozhatnak változást, így télen és nyáron is más okokból szorulunk a külső segítségre.


A bőr varázslatos regenerálódása 


A testápolás a bőrünkre vezethető vissza, hiszen ez a testünk legnagyobb része, ami megvéd minket a külső hatásoktól, úgymond ez a védelmi vonalunk a külvilág felé. A kinézete szintén fontos, mivel benyomást teszünk az ismerőseinkre és az idegenekre. Mára ez is az igényes megjelenés része. Újonnan nem számítanak a ruhák, a kiegészítők, mert egy száraz és hámló bőr, vagy a piros foltok túlságosan felhívják magukra a figyelmet. Ráadásul a legújabb trendek a hölgyek körében már engedélyezik és kérik is a miniszoknyát és a apró toppokat, úgyhogy érdemes odafigyelni, hogy mit mutatunk meg magunkból.


A bőrünk folyamatosan megújul, általában 28 naponta érzékeljük a hámréteg cseréjét. Ilyenkor szárazabbnak és érdesebbnek érezzük majd a bőrt, de nem kell megijedni, mivel ez teljesen természetes. Ha szeretnénk a látványától megkímélni magunkat, akkor nedvességpótlóval tudjuk javítani. Ez egyszerre jelenti a belső és a külső hidratálást is, amihez a víz és a testápolók használhatóak.


Bio testápolók


A testápolás fontossága 


Ha bőrünket normálisnak érezzük, akkor használjuk az alap testápolókat, amik enyhén hidratálnak és kellemesen krémesek. Ellenben, ha érezzük, hogy néhány ponton szárazabb, mint kellene, és gyakran találkozunk hámlással, akkor aszerint emelhetjük a krémek zsírosságát és hidratációját. Hogyha megtaláltuk az ideális testápolót, akkor napi rendszerességgel is használhatjuk. Válasszuk a természetes összetevőket tartalmazó termékeket, ha el akarjuk kerülni az esetleges allergiás reakciókat.


A vásárlás ma már sokkal könnyebb, mint régen, akár webáruházakban is nézelődhetünk. Az interneten olvasható vélemények segítenek majd meghozni a megfelelő döntést, ráadásul az árak is változhatnak. Mindig válasszuk inkább a bio krémeket, hogy ne vigyünk fel vegyi anyagokat a testünkre ráadásul ne mindennap. A bio testápolók vigyázni fognak a kinézetükre, és az egészségünk megőrzésében is a segítségünkre lesznek. 


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png