Virágeszenciák

A virágesszencia varázsa 


Ön is hallott már a virágessz...

Virágeszenciák

A virágesszencia varázsa 


Ön is hallott már a virágesszencia szóról? Ez a kifejezés akkor lesz számunkra ismerős, hogyha rendszeres látogatói vagyunk legalább egy drogériának. Nem mondunk azzal újat, hogy a természet teljesen fel van készülve az ellátásukra, és mindenről gondoskodott, ami az egészségünkhöz szükséges. A virágok, amiket a réteken, erdőkben és a kirándulások során látunk, sokszor sokkal több mindent tudnak, mint díszíteni az otthonunkat. Míg sokan csak a parfümökre gondolnak, ha szirmokról beszélünk, ennél egy sokkal változatosabb felhasználása is létezik.


A virágterápia széles körben kezd elterjedni, az emberek öngyógyításra használják. Fontos, hogy a testünk, a lelkünk és a szellemünk harmóniára álljon, és így teremtse meg az egészséget. Ez a terápia az aktuális érzelmi problémák vagy a betegségek lelki okainak a megtalálására és megoldására vezethető vissza, nincsenek mellékhatásai, és a káros anyagoktól sem kell tartanunk, így a gyermekeknek és a nagyszülőknek is lehet adni. Ráadásul gyógyszeres kezelés mellett sem kell tőle tartani.


Lelki és érzelmi sérelmek


Az esszencia választó vagy a drogériában dolgozó és tud segíteni a választásban, azonban ha kezdők vagyunk, és biztosra akarunk menni, akkor érdemes kipróbálni az eredeti Bach virágesszenciákat. Ezek nem fizikai betegségre lettek elkészítve, hanem a betegségeknek az érzelmi és lelki hátterét keresik meg, és azt harmonizálják. A Bach cseppek szorongásra a legjobbak, a kiválasztásánál azonban mindig figyelembe kell vennünk a kedélyállapotunkat. Dr. Edward Bach 1930-ban kezdte el használni, és akkor alakította ki a rendszert, amit ma is használunk.


Azóta több fajtát is felfedeztek, amik mind-mind más problémára vezetnek vissza. Ismerjük a cseresznye, a szilva, a vadgesztenye, a katángkóró, a vadalma vagy például a bükkfa hatását is. Ha biztosra akarunk menni, akkor kérjünk segítséget. A drogériákban általában van legalább egy olyan ember, aki ért a virágoknak a rezgéséhez, és olyan kérdéseket tesz majd fel, ami által meg tudja határozni, hogy melyikre lesz a leginkább szükségünk.


Virágeszenciák

A virágesszencia is megér egy próbát! 


Ha már egyszer megtaláltuk a számunkra értékes virágot, amelyik tényleg a mi problémáinkra nyújt segítséget, akkor rendszeresen használhatjuk. Jó, ha mindig tartunk belőle otthon, így amikor előjön a szorongás, a félelem, vagy más lelki problémánk, akkor azonnal van mihez nyúlni. A vásárlást ma már online is elintézhetjük, a webáruházak polcai úgy lettek kitalálva, hogy mindent megtaláljunk rajta, nem kell sorba állunk sem.


Ha kételkedünk az elején, akkor olvassunk véleményeket rendszeres használóktól, esetleg tapasztalatokat. Ha az árakra vagyunk kíváncsiak, akkor bemehetünk egy drogériába, vagy az online webáruházban is nézelődhetünk. Ne féljünk kipróbálni az új élményeket, gondoljunk arra, hogy az egészségünk és a lelki állapotunk mindennél fontosabb. Segítsünk önmagunknak, a családtagjainknak, legyenek azok gyerekek, vagy éppen az idősödő szüleink. Sokan háziállatoknál is használják. Bárhogy választunk is, a virágesszencia segíthet megoldani néhány leküzdhetetlennek tűnő problémát.  


Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png