Kéz- és lábápolás

Kéz és lábápolás hölgyeknek és uraknak


A pedikűr és manikű...

Mutat:
Rendezés:

Bradolife kézfertőtlenítő gél 500ml

Bradolife kézfertőtlenítő gél 500mlVíz nélkül tisztító és fertőtlenítő gél. Nem csak a jól ismert ba..

1.511 Ft 1.058 Ft
Nettó ár: 833 Ft

Bradolife kézfertőtlenítő gél citrom 50ml

Bradolife kézfertőtlenítő gél citrom 50mlPici méreténél fogva bárhol elfér, így mindig van Önnél fer..

494 Ft 345 Ft
Nettó ár: 272 Ft

Bradolife kézfertőtlenítő gél kamilla 50ml

Bradolife kézfertőtlenítő gél kamilla 50mlPici méreténél fogva bárhol elfér, így mindig van Önnél fe..

494 Ft 345 Ft
Nettó ár: 272 Ft

Glory kézfertőtlenítő gél citrom 1000ml

Glory kézfertőtlenítő gél citrom 1000mlÖsszetétel: 70% etilalkohol, glicerin, C10-C13 alkyl akr..

2.682 Ft 1.877 Ft
Nettó ár: 1.478 Ft
Kéz- és lábápolás

Kéz és lábápolás hölgyeknek és uraknak


A pedikűr és manikűr, vagy kéz és lábápolás minden ember életében fontos kell, hogy legyen. Miközben az arcunkra és a hajunkra kiemelt figyelmet fordítunk, addig elfelejtjük, hogy a testünk más részei is megérdemlik a törődést és a szeretet. Ha megfigyeljük a kezünket, akkor általában elmeséli, hogy milyen munkakörben dolgozunk. Gyakran megesik, hogy a férfiaknak durva szaruréteg alakul ki a bőrükön, miközben vannak olyan hölgyek, akiknek ugyanolyan pihe puha a bőrük, mint fiatal korukban. A ráncosodás az ujjakon is meglátszódik, pedig sokszor egy megfelelő hidratálókrém már segíthetne,


A körmök rendben tartása igazi kihívást jelenhet mindkét nem körében. Akik rászoktak arra, hogy időhiány miatt csak lerágják a megnőtt körmöket, azoknak nehéz lesz leszokni erről a rossz szokásról. A körömvágás lehet egy gyors folyamat is, azonban nem felejthetjük el, mivel hozzájárul a tisztasághoz, a higiéniához és a kinézetünkhöz is. Ha nagy köröm felületet akarunk eltávolítani, akkor használhatunk körömvágó csipeszt, vagy kisollót. A csipesszel egyetlen mozdulat alatt le tudjuk vágni egyenesre, míg az ollóval óvatosabban kell bánni. Azonban az a legjobb, ha inkább a reszelőhöz fordulunk, és megfelelő formára reszeljük.


A rendszeresség fontossága


A rendszeres körömreszelés jót tesz, hetente egyszer a köröm végeket is megigazíthatjuk, nagyon óvatosan, hogy az apró töredezések eltűnjenek, és így még tartósabb legyen a hosszú köröm is. A körömágyat sokan visszatolják, majd kis ollóval levágják, azonban ez nem mindig néz ki jól, sokszor meg sebezzük az ujjunkat, ez pedig utána sokáig meglátszik. Egy jó módszer, hogyha fürdés után, amikor a meleg vízben megpuhult a körömágy, egyszerűen visszatoljuk. Miután a bőr újra megkeményedik, addigra a körömágy szinte eltűnt, és nem kell levágni.


A férfiaknak ugyanúgy rendezni kell a körmeit, mint egy hölgyeknek, azonban választhatnak nagyobb méretű csipeszeket, hiszen az ujjuk is vastagabb. Ők a körömággyal nem szoktak foglalkozni, azonban érdemes rendszeresen kenniük a kezüket hidratáló krémmel. Ha a munkájuk során teljesen kiszárad, akkor olívaolajos pakolást alkalmazhatnak, tegyenek olívaolajt a kezünkre, és csomagolják be egy törölközőbe lefekvés előtt.


Kéz- és lábápolás


A kéz és lábápolás télen és nyáron


A lábakat ugyanúgy gondozni kell, így a láb körmöket is. Télen azért, mert ha túl hosszúra nő meg, akkor rendszeresen kidobhatjuk a zoknijainkat, nyáron pedig azért, mert a hölgyek szeretnek szandálban járni, ahol jól néz ki a hosszabb, festett köröm. Ahhoz, hogy ne kelljen szégyenkezni a lábunkat illetően, használjunk hidratáló krémet, és vágjuk rendszeresen a körmöt. Figyeljünk télen, hogy ne száradjon ki a bőr, és néha engedjük, hogy a szabad levegőn legyen a lábunk, ne mindig a zárt cipőkben.


A megfelelő hidratáláshoz és tisztán tartáshoz weboldalakon is be tudunk vásárolni. A vásárlás néhány lépésből áll, be kell tenni a kosárba a kiválasztott terméket, majd kifizetni, ezután mindent házhoz szállítanak. A vélemények segíthetnek abban, hogy a nekünk megfelelő árucikket találjuk meg, az árak pedig még könnyebbé teszik a kéz és lábápolást. 


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png