KARÁCSONYI AJÁNLAT

Az Ünnepek közeledtével mindannyian igyekszünk szeretteink számára örömet okozó ajándékokat beszerezni. Ajánlatainkkal szépséget és egészséget is adhatnak, hiszen minőségi, természetes vagy bio kozmetikumokkal is kedveskedhetünk a hozzánk közel állóknak. Vagy étrendkiegészítő...

Mutat:
Rendezés:

DR.ORGANIC BIOAKTÍV CSIGAGÉL ARCÁPOLÓ SZÉRUM 30ml

  Dr. Organic Bioaktív csigagél arcápoló szérum, 30 ml - A csigagél és egy speciális hatóanyag kom..

6.135 Ft
Nettó ár: 4.831 Ft

DR.ORGANIC BIOAKTÍV CSIGAGÉL ARCKRÉM 50ml

Dr. Organic Bioaktív csigagél arckrém, 50 ml - Egyedülállóan tartalmas krém, mely komplex, bioaktív..

6.573 Ft
Nettó ár: 5.176 Ft

ZIAJA KECSKETEJES AJÁNDÉKCSOMAG 1db

Nappali krém: Erőteljesen hidratálja a bőrfelszínt és a mélyebb rétegeket egyaránt. Pótolja a bőr te..

2.670 Ft
Nettó ár: 2.102 Ft

Az Ünnepek közeledtével mindannyian igyekszünk szeretteink számára örömet okozó ajándékokat beszerezni. Ajánlatainkkal szépséget és egészséget is adhatnak, hiszen minőségi, természetes vagy bio kozmetikumokkal is kedveskedhetünk a hozzánk közel állóknak. Vagy étrendkiegészítő vitamin készítményekkel is gondolhatunk rájuk. Vásárlási utalványaink pedig lehetőséget nyújtanak arra, hogy szeretteink maguk válogathassanak termékeink közül.

Ahhoz, hogy az ünnepi hangulat ne vesszen el a vásárlás forgatagában válasszák az otthon kényelmét a vásárláshoz, válogasson és rendeljen webáruházunkból. Mi pedig házhoz szállítjuk a kiválasztott termékeket, levéve a terhet az Ön válláról. 

Áruházunkban a KARÁCSONYI AJÁNLAT itt található. Amennyiben kérdésük van akár a KARÁCSONYI AJÁNLAT kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

 

 

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png