Biokozmetikumok

Biokozmetikumok - TermékekKívül - belül harmónia és szépség. Mindig is ez volt, van, lesz az emberek egyik legfőbb vágya. Ha ezt sikerül elérni, azt jelenti, hogy egészségesek, életerősek vagyunk és harmóniában tudunk élni önmagunkkal és másokkal. Már rögtön kerek is a világ és mindent, ami történik velünk pozitívan tudunk kezelni. Nem is olyan könnyű! Ennek elérésében tudnak segíteni, támogatást adni a bioélelmiszerek mellett a biokozmetikumok. Mitől bio a bio és miért is jó ez nekünk? Többet és jobban ellenőrzött alapanyagokból készítik ezeket a termékeket és igen szigorú ellenőrzésen kell átesniük. Sajnos nem minden készítmény van megfelelően ellenőrizve és néha előfordul, hogy a bio névvel is visszaélnek, de kiváló minőségellenőrzési szervek állnak a rendelkezésünkre Magyarországon és világszinten is, hogy könnyebb legyen a választás. (Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. - HU-ÖKO-01, Biokultúra, Biokontroll, Naturland és talán az egyik legexkluzívabb: Demeter)

Ha kozmetikumokról van szó, általában a hölgyek kapják fel a fejüket és azok a gonosz ráncok jutnak mindenki eszébe először. Pedig ezen a téren is kiváló készítmények állnak az urak rendelkezésére is és a ráncok elleni küzdelem csak egy apró része annak, amit a biokozmetikumok tudnak nyújtani. Miért már megint ez a divatos szó: biokozmetikum?

Azért mert jobb, tisztább, harmonikusabb, valamint segíti és támogatja a szervezet saját működését, természetes folyamatait és nem elnyomja azt. Nem csak az alapanyagoknak kell kiválónak lenniük, hanem biotermesztésből vagy vadon gyűjtésből kell származniuk. Nem tartalmazhatnak szintetikus színezéket és illatanyagot, kőolajszármazékot és csak kizárólag természetes vagy természetazonos anyagokkal tartósíthatók. Előállításuk során tilos a génmódosított alapanyagok felhasználása és az állatkísérlet is.

Biokozmetikumok - BiokozmetikaHa semmi mást nem veszünk figyelembe, csak ezt a néhány igen fontos szempontot, akkor is szembetűnő a válasz, hogy miért is jobb nekünk a biokozmetikum. Ugyan ezeket a termékeket nem fogyasztjuk el, de ugyan úgy felszívódnak bőrünkön át és bekerülnek a véráramba. Ezáltal tehát óriási hatással vannak egész szervezetünkre, így az életünkre is!

Gondoljunk csak bele: már az újszülött babák ápolásánál elkezdődik a folyamat, hiszen mindent megteszünk, hogy finom bőrükre vigyázzunk! Popsikenőcsök, fürdetők, samponok, krémek garmadát használjuk az évek alatt, csak a cél változik: popsikiütés, kócos haj, pattanás, rozácea, borotválkozás, száraz bőr, zsíros bőr és persze azok a galád ráncok! De ez a felsorolás nem teljes, szinte végtelenségig folytathatnánk...

A tinikről még nem is ejtettünk szót! Egyébként is minden szempontból nehéz időszak ez a számukra, hiszen keresik az útjukat a felnőtté váláshoz és mindezt óriási hormon változásokon át teszik, amik felborítanak mindent! Pont mint egy hullámvasút! Ha megajándékozzuk őket szülőként a biokozmetikumok használatának lehetőségével, egy életre szóló esélyt adhatunk a kezükbe. Könnyebbség a szervezetük számára és talán utat mutathat az egészségesebb táplálkozás és ezáltal minden bizonnyal egy egészségesebb élet felé is.

Ha biztosítjuk szervezetünk számára a biokozmetikumokat, higgyék el: hálás lesz érte!Kapcsolódó BIO támájú oldalaink

Reform élelmiszerek | Bio étrendkiegészítők | Gluténmentes élelmiszerek | Bio webáruház | Bio termékek | Bio és natúr tisztítószerek | Bio illóolajok | Bio vitaminok | Bio élelmiszerek | Biokozmetikumok

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png