Bio vitaminok

Bio vitaminokAz elmúlt évtizedekben ételeink, a zöldségek, gyümölcsök és még a húsok is szinte teljesen elveszítették tápanyag tartalmukat. Ez nagyrészt környezetünk kizsákmányolása miatt mára a világon mindenhol problémát okoz, hiszen CSAK étellel, „táplálkozással” nem tudjuk biztosítani szervezetünk számára a megfelelő mennyiségű és minőségű TÁPANYAGOT! Mivel napjainkban ételeink nagy része nem táplálék, szükségszerű, hogy egészségünk megóvása érdekében vitaminokkal, táplálék kiegészítőkkel pótoljuk szervezetünk optimális működéséhez a szükséges vitaminokat, nyomelemeket. A vitamin választásnál mindenképpen bio vitamint érdemes vásárolni, mert nem mindegy mit viszünk be a szervezetünkbe. Vannak szintetikus, és természetes vitaminok.

A különbség az, hogy a természetes vitaminoknál a természetben megtalálható vegyületek kerülnek felhasználásra. Ezeket egyfajta, homogén polarizáció jellemzi, pl.: fehérjék, L-izomerek (a polarizált fényt balra forgató vegyületek), következésképpen elmondhatjuk, maximálisan hasznosulnak szervezetünkben, beépülésük optimális. Amely készítmény kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, vegyületei aktívak, szervesen kötődnek a szervezet vegyületeihez. A szintetikus, vegyi anyagokat tartalmazó termékek nem azonos polarizációjúak, tehát nem tudnak kapcsolódni a szervezetünk alkotó elemeihez, így a fölösleges vegyületekkel, adalékanyagokkal megterheljük szervezetünket, mely nem tesz jót a májnak, és a vesének sem.

Lerakódik, és romboló hatást fejt ki. Bio vitaminokkal megóvhatjuk egészségünket, vitalitásunkat, így megspórolhatjuk azt a pénzt, melyet gyógyszerekre költenénk és szervezetünket is megkíméljük a vegyszeres terheléstől. Nem mindegy, hogyan éljük le életünket. Természetesen a helyes, változatos táplálkozás nem elhanyagolható, de kiegészítésére bio vitaminok szedése javasolt. Érdemes ellenőrzött, ökológia gazdálkodásból előállított vitaminokat beszerezni. Erről úgy bizonyosodhatunk meg, hogy a terméken fel van tüntetve a hivatalos bio minősítés, és az azt ellenőrző szervezet neve is. Kis hazánkban két hatóság kompetens ebben, hogy bio tanúsítványt adjon ki. A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., és a Hungária Öko Garancia Kft.

Mikor magyar készítményt vásárolunk, és biztosak akarunk lenni benne, hogy az valóban bio vitamin, ezeket a jelzéseket keressük. Külföldről származó bio vitaminoknál is fontos tudnunk, hogy ellenőrzött minőségű-e az adott termék. Nemzetközi bio minősítő szervezetek a Bio Suisse, Bioland, Demeter, KRAV, Naturland NOP, és a Soil Association. Segítség lehet még, ha a választott bio vitamin rendelkezik kóser és/vagy iszlám elismerő pecsétekkel, ami szintúgy biztosítja a kiváló minőséget.

A BioGo webáruház létrehozásánál az volt a fő motiváció, hogy elérhető áron ellenőrzött, egészségesebb élelmiszerhez jussanak a vásárlók. Igyekeztünk ezeket a szempontokat szem előtt tartva többféle bio és natúr élelmiszert, bio vitaminokat, kozmetikai-, és tisztítószereket feltölteni oldalunkra. Kínálatunk folyamatosan bővül.Kapcsolódó BIO támájú oldalaink

Reform élelmiszerek | Bio étrendkiegészítők | Gluténmentes élelmiszerek | Bio webáruház | Bio termékek | Bio és natúr tisztítószerek | Bio illóolajok | Bio vitaminok | Bio élelmiszerek | Biokozmetikumok

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png