Bach virágterápiával a betegségek ellen!

Szerző szaboferenc 2019-04-05 0 Hozzászólások

Bach virágterápiával a betegségek ellen

 

Stresszel terhelt világunkban mindannyiunknak kell egy kis segítség, amivel tehermentesíthetjük lelkünket, elménket és enyhíthetjük a ránk nehezedő nyomást.

Ebben segíthet a Bach-virágterápia, mely 100%-ban szintetikus anyag- és mellékhatás-mentes, gyengéd módja, testünk és lelkünk harmonikus egységének megteremtésére, illetve visszaszerzésére.

A Dr. Edward Bach nevéhez fűződő módszer bárki számára biztonságosan alkalmazható, hiszen nem lehet túladagolni és bármilyen lelki eredetű probléma esetén segítségül hívhatjuk. A Bach virágterápia megalkotójának szemlélete szerint, minden betegség és disszonancia oka, valahol mélyen, a lélekben keresendő, éppen ezért virágesszenciáinak megalkotásakor is a lelki blokkok, illetve nehézségek oldására helyezte a hangsúlyt.

Összesen 38 különböző mono-, illetve egy általános, gyakorlatilag mindenre azonnali megoldást jelentő, ún. Elsősegély csepp képezi az eredeti Bach-féle virágesszenciákat, melyek természetesen, vadon termő virágokból és növényekből készülnek, forralással vagy a napoztatásos (napon történő, forrásvízben való áztatás) módszerrel. A virágesszenciák az így kinyert növényi hatóanyagok alkoholos kivonatát tartalmazzák.

Felhasználásuk bárki számára könnyedén elsajátítható. A túladagolás veszélye nélkül, a leírásokat, illetve Dr. Bach megfigyeléseit alaposan áttanulmányozva, bárki alkalmazhatja a virágesszenciákat önmagán, a családján és kisállatain egyaránt. A mono esszenciákat, illetve akár azok kombinációját is elsősorban belsőleg érdemes alkalmazni, de külsőleges felhasználásuk (pl. párologtatás, bedörzsölés stb.) is eredményes lehet.   

A Biogo webáruházban eredeti Bach-virágesszenciákat talál. Válasszon kínálatunkból az alábbi linken!

 

Virágesszenciák

 

Írta: Kis Szilvia

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png