A fogimplantátum egyedülálló előnyei

Szerző safrankriszti 2023-01-12 0 Hozzászólások

A fogimplantátum egyedülálló előnyei

 

 

 

 

A fog implantációja alatt a foggyökér mesterséges helyettesítését értjük. Ilyen esetben a fogorvos a hiányzó fog helyére ülteti be a műgyökeret (implantátumot), amelyre ráépül a korona, híd vagy a rögzített műfogsor. Az implantációnak köszönhetően a páciens olyan fogpótlást kap, amely mind esztétikailag, mind komfort tekintetében többet nyújt, mint a hagyományos megoldások. A fogászati implantáció segítségével visszanyerhető a megfelelő rágási képesség és a hangképzés is. Nem utolsó sorban pedig mosolya újból szép és egészséges lesz, önbizalma pedig növekedni fog!

 

 

 

     

 

Milyen esetben válasszam a fogászati implantátumot?

 

 

A professzionális fogimplantátum ideális megoldás egy vagy több fog pótlására, és a teljes fogatlanság megszüntetésére is.Ezekben az esetekben az elvesztett fogak helyére, az állcsontba kerül a implantátum. Ez a műgyökér körülbelül 3-4 hónap alatt csontosodik be, ezután pedig szinte úgy működik, mintha ott egy saját, természetes fog lenne. A műgyökér beépülését követően elkészülnek a felépítmények, koronák, hidak, vagy akár a teljes rögzített fix fogsor. A fix, implantátumokkal rögzített fogsornak köszönhetően bárki elfelejtheti a kivehető fogsorral járó kellemetlenségeket, az elmozdulástól, kieséstől való félelmet. Ha csak szóló vagy részleges foghiányról beszélünk, az implantátum szintén ideális választást biztosít, hiszen így akár miden egyes fog külön elkészíthető, így nem szükséges lecsiszolni a szomszédos ép fogakat.

 

A foghiány veszélyei

 

 

Kétségtelen, hogy a fogvesztés számos kellemetlenséggel jár. A páciens nem tudja élvezni az ételek ízét, rágása fájdalmassá és nehézkessé válik, nem képes felszabadult mosolygásra és nevetésre, szorongással tölti el az ismerkedés vagy akár egy állásinterjú gondolata is… Ám a hiányzó fogazat nem csupán az önbizalmat rombolja, hanem súlyos egészségügyi kockázattal jár. Hiányos fogazat esetén a rágás nem veszi úgy igénybe a rágóizmokat és az arcizmot, mint egy teljes értékű, egészséges fogsor. Az állapot következtében elindul az állkapocs sorvadási folyamata. Ettől sokkal öregebbnek és beesettebbnek tűnhet az arc, a ráncok is mélyülnek. Azonban a fogak és a rágás szakszerű helyreállításával a kellemetlenségek és a sorvadási folyamatok is megállíthatóak, valamint visszafordíthatóak.

A másik probléma az ételek emészthetőségével van, ha az étel nincs megfelelő megrágva, az akár súlyos emésztőszervi problémákhoz is vezet.

 

MindentMent Fogászati Klinika fogimplantátumainak előnyei

 

 

A gyors és komplikációmentes fogbeültetés észrevehetetlen, természetes hatású fogpótlást eredményez. A kezeléssel akár egy, de több fog pótlása is hatékonyan megoldható. Ez a fix és végleges megoldás egy életre szólhat, ezt az élethosszig tartó garancia is biztosítja. A MindentMent specialistái a modern Alpha-Bio Multi NeO implantátumokat alkalmazzák, amelyek kényelmes és magabiztos érzéssel ajándékozzák meg a pácienseket. Nem kell tartania a fájdalomtól sem, új fogai érzésre és látványra is természetesek lesznek. A minőségi fogimplantátumokkal tartósan megoldható a fogainak teljes értékű helyreállítása.

 

Fájdalommentes fogászati kezelések és kényelem

 

 

A MindentMent Fogászat Rendelők teljes mértékben fájdalommentes kezeléseket biztosítanak. A komfortos és bizalomteljes légkör mellett a tapasztalt specialisták nagy figyelmet fordítanak a korszerű eszközök meglétére és a hatékony érzéstelenítési megoldások alkalmazására.

A MindentMent Fogászati Rendelő küldetésének tartja Magyarország dentális egészségének javítását. Célja, hogy minél többek számára legyen hozzáférhető a kiváló minőségű és megfizethető fogászati szolgáltatás, emellett pedig ismeretterjesztő szakmai kutatások és cikkek készítésével segíti a tudatos fog- és szájápolás elterjedését. A 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező MindentMent a fájdalommentes fogászati kezelések szakértője, a rendelők számos díjat elnyertek. A több tízezer elégedett és visszatérő ügyféllel büszkélkedhet. A Budapesten már 8 helyszínen elérhető kezeléseket a szakma legjobbjai végzik.

Szólj hozzá

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png