A jótékony kínai csüdfű

2019-05-28 0 Hozzászólások

Ázsiában, az orvosok évezredek óta alkalmazzák az astragalust, amit más néven kínai csüdfűnek is neveznek. Eredeti élőhelye Mongólia és Kína, ahol az egészségre gyakorolt többszörösen jótékony hatása miatt nagy tisztelet övezi.

A kínai csüdfű, különös odafigyeléssel és elővigyázatossággal betegségek gyógyítására, valamint az emberek immunrendszerének erősítésére alkalmazható. Szedése, elsősorban a krónikus, hosszan tartó betegségek (pl. fáradékonyság, kimerültség vagy gyenge immunrendszer) esetén javallott.

 

 

 

Az orvosi felügyelet mellett alkalmazott kínai csüdfű-kúra, kiváló hatékonysággal képes fokozni a szervezet ellenálló képességét. Ez a tulajdonsága eredményesen kihasználható a kemoterápia, illetve sugárkezelés alatt álló betegeknél. Ezek a drasztikus beavatkozások ugyanis, bár pusztítják a rákos sejteket, közben rombolják az immunrendszert is. Amennyiben a sugárterápiát kínai csüdfű-kúrával egészítik ki, az érintett személy immunrendszere nem károsodik oly mértékben, tehát nem gyengül le! Ne feledjük azonban, hogy a kínai csüdfű ilyen irányú felhasználása kizárólag orvosi felügyelet mellett történhet!

 

A kínai csüdfűnek vannak bizonyos kontraindikációi is, pl. akut fertőzések esetén egyáltalán nem, várandósként, illetve szoptatós anyaként, valamint autoimmun, esetleg máj- és vesebetegként csak szakorvosi rendelvényre alkalmazható!

Eredeti élőhelyén nagyjából 40 cm magasra növő, évelő növényről van szó, melynek édeskés ízű, sárgás színű gyökere az igazán értékes. A kínai csüdfű az immunerősítésen túl, segíti az emberi szervezetet a krónikus eredetű fertőzések leküzdésében. Megfázásos, influenzás időszakban, kizárólag megelőzésképpen kifejezetten ajánlott lehet az alkalmazása. Ha akut, azaz hirtelen fellépő vírus vagy baktérium fertőzöttség áll fent, alkalmazását azonnal abba kell hagyni!

 

A különböző immunhiányos betegségben szenvedők állapotán is javíthat, valamint jótékonyan befolyásolja a szív- és érrendszer működését, szabályozza a vérnyomást és átsegíti a hölgyeket a változókori, a férfiakat pedig a prosztata, illetve a potenciájukat érintő problémákon.

 

 

A kínai csüdfű kis tasakokban, zacskóban vagy tabletta formában kapható. A Biogo webáruházban Ön, a tiszta, egyszerűen alkalmazható, komplex termékkínálatból válogathat.

A piac egyik legkedveltebb csüdfű terméke: Dr. Chen megemelt antioxidáns-tartalmú, baktövissel, cinkkel és C-vitaminnal kiegészített astragalus tabletta (60 db)

Kínai csüdfű

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png