A változó világ és a Herbafulvo essencia

2020-10-08 2 Hozzászólások

Immunrendszerének egy kis segítségre lenne szüksége a téli hónapokban?

Mi már tudjuk a megoldást! Herbafulvo!

Felgyorsult világban élünk.
Környezetünk gyökeresen megváltozott az elmúlt időszakban, másként éljük az életünket így hát a szervezetünknek is megváltoztak az igényei. 
 
 A modern megbetegedések gyakorlatilag a megváltozott környezethez, azaz a mozgásszegény életmódhoz és a megváltozott táplálékokhoz való alkalmazkodási zavaroknak köszönhetőek. 
Ezek okozzák az általános rossz közérzetet, a fáradékonyságot, gyakori fejfájást, magas vérnyomást magas vércukorszintet és egyéb élettani problémákat.
 
 Gyakorlatilag a felgyorsult világ következménye sokszor az immunrendszer működési zavara, aminek köszönhetően növekszik a daganatos megbetegedések és az autoimmun betegségek előfordulásának kockázata. 
 

 Mit tehetünk ez ellen?

Mester Károly, egy magyar agrármérnök, megalkotta a Herbafulvo-t ami egy növényi esszencia komplex, ami elképzelései szerint a modernkori ember és annak problémáiból kialakuló betegségek kiegészítő kezelésére és a szervezet egészéges működésének támogatására szolgálhat. 
 
 Az elmúlt évszázad változásainak köszönhetően, az emberi szervezetben könnyen megborul a természetes egyensúly, a homeosztázis, ha a megfelelő tápanyagok, vitaminok, nyomelemek nem a kellő mennyiségben jutnak be a szervezetbe. A magyar feltaláló ennek megfelelően kísérletezte ki a Herbafulvo essenciát.
Nevét onnan kapta az étrend-kiegészítő ital, hogy arginin-fulvosavat tartalmaz a sokféle gyógynövény mellett.
A Herbafulvo elősegíti a jótékony bélbaktériumok működését és szaporodását, emellett a gyomor- és bélnyálkahártyára is regeneráló hatása lehet, miközben serkentheti az emésztést. 
 
 Egyes vizsgálatokban a komplexet összefüggésbe hozzák a  máj és a vese regenerációjával, amit magas vitamin tartalmának és gyulladáscsökkentő összetevőinek tulajdonítanak. A növényi flavonoidok, polifenolok és antioxidánsok sok más folyamatra is kedvező hatást gyakorolhatnak.

 A Herbafulvo hatásai:

Főként a keringési-, az emésztési szervrendszer panaszai esetén, a máj és a vese védelmében javasolt fogyasztani az esszenciát, de hatása a következő esetekben is pozitív lehet:
 
Támogatja a bélflórát, hozzájárulva annak mielőbbi regenerálódásához pl. a hasmenés, székrekedés, puffadás, az áteresztő bélszindróma esetén.
Mivel a bélflóránk az immunrendszerünk fontos része, a betegségekkel szemben is ellenállóbak lehetünk, könnyebben felépülhetünk.
A komplex rákmegelőző hatását is vizsgálják rá, mivel alkotóelemei serkentik a védekező fehérvérsejtek termelődését, ezáltal erősítik az immunrendszert, és a növényi összetevők a gyulladások ellen hatnak.
A hajszálerek oxigénellátásának növelésével jótékonyan hat a vérnyomásra is.
A vércukorszintre is pozitívan hat.
Gyulladáscsökkentő összetevői segítik a sejtek regenerációját, így kiegészítő kezelésként ízületi fájdalmak, reumás panaszok esetén is kedvezően hathat.
A flavonoidok és polifenolok gyorsíthatják, támogathatják a szervezet méregtelenítési folyamatait a májban.
Magas vitamintartalma csökkentheti a fáradékonyságot és az ingerlékenységet.
Összefoglalva, ha úgy érzed hogy ebben a felgyorsult világban szüksége van az immunrendszerednek egy kis pluszra, mi mindenképp a Herbafulvo-t javasoljuk.

2 Hozzászólások

Osztó Éva:
2022-12-28, 13:44:00
Válasz

Szeretném kérdezni, vásárlók tapasztalatait, beszámolókat hol lehet megtalálni. Vásárolt a gyermekem 6 üveg Herbafulvot, mivel magasvérnyomásban, és 2 tip cukorbetegségben szenvedek. Semmilyen gyógyszert nem tolerál a szervezetem. 1 üveggel már elfogyasztottam, viszont emelkedett a vérnyomásom és a cukrom is. Ha volna lehetőség valakivel konzultálni, megköszönném. Üdvözlettel

tGhYxqFm:
2023-01-24, 16:53:09

1

tGhYxqFm:
2023-01-24, 16:51:29, http://www.vulnweb.com
Válasz

1

tGhYxqFm:
2023-01-24, 16:51:32

1

tGhYxqFm:
2023-01-24, 16:51:34

1

Szólj hozzá

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png