Barátcserje, avagy a nők legjobb barátja

2020-10-08 2 Hozzászólások

Barátcserje, avagy a nők legjobb barátja:


Átlagosan a nők 30-80%a tapasztal zavaró tüneteket a menstruáció előtt.
Ilyen például az ingerlékenység, fejfájás, kimerültség, átmeneti súlygyarapodás, hasi fájdalmak.
Ezek a tünetek egyénenként és ciklusonként is változhatnak, de egy biztos, megnehezítik a nők hétköznapjait. 


De hogy ezt mi is okozza egészen pontosan?
Premenstruációs szindrómában szenvedő nőknél megnövekedik egy bizonyos Prolaktinnak nevezett hormonnak a szintje. Ez a hormon felelős az olyan kellemetlen tünetek előidézéséért, mint a mellfeszülés, az emlők fájdalma, a derék fájdalma vagy egyéb PMS tünetek. 
A barátcserje azonban hatásosan csökkenti a prolaktinszintet ezáltal képes a Premenstruációs szindróma kellemetlen tüneteit megszüntetni. A gyógynövényben található flavonoidok közül a kaszticin még fájdalomcsökkentő hatással is rendelkezik, amely ugyancsak jól jön a menstruációt megelőző időszakban, amikor is a nők nagy többsége számol be fejfájásról, mellfájdalomról, de nem ritka ilyenkor a derékfájdalom sem. A barátcserjével végzett vizsgálatok azt is igazolták, hogy ez a gyógynövény segítséget nyújt a ciklus rendezésében és csökkenti az erős vérzést.


A barátcserje neve, mint gyógynövény, mindig is a nőgyógyászati panaszok gyógyításához kötődött.
Már a középkorban is ismert volt, mint a papok paprikája vagy mint szemérmes fa a termékenységet fokozó hatásáról elnevezve. Sőt még Hippokratész is ezt a gyógynövényt ajánlotta a menstruációs panaszok enyhítésére.

  
Manapság sok olyan nő él, akiknek nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem sikerül a gyermekáldás. A barátcserje ebben is a segítségükre lehet, hiszen bizonyított, hogy ez a gyógynövény a fogantatást is elősegíti. Mivel a gyógynövény képes beállítani az optimális menstruációs ciklust, így jelentősen megnöveli a teherbeesés esélyét.


A gyógynövény a változókorba lépő nőknek is nagy segítője lehet, ugyanis jelentősen csökkenti a klimax során fellépő kellemetlen tüneteket. Emellett antidepresszáns hatásokkal is rendelkezik, amely megint csak hasznos, hiszen sokan küzdenek hangulatingadozással és enyhe depresszióval a változókorba lépve.


Ahhoz, hogy a barátcserje kifejtse a hatását, legalább 3 hónapos kezelésre van szükség, viszont bár sok növény esetében a hatásosságot csupán a régóta fennálló használaton alapuló adatok támasztják alá, napjainkban egyre több klinikai vizsgálatot indítanak a növények hatásosságának és biztonságosságának az értékelésére. A barátcserje esetén a felhasználás megalapozottságát a tradicionális használat és klinikai vizsgálatok is alátámasztották.


Bátran ajánljuk szeretettel minden kedves női vásárlónknak ezt a csodaszert!

 

 

2 Hozzászólások

hdWUUOeA:
2021-03-06, 01:10:58, http://www.vulnweb.com
Válasz

e

hdWUUOeA:
2021-03-07, 09:19:15, http://www.vulnweb.com
Válasz

e

Szólj hozzá

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png