Biocsicsóka sűrítmény

2019-03-13 0 Hozzászólások

A szuperegészséges csicsóka

A csicsóka az őszirózsafélék családjába tartozó az utóbbi évtizedekben kissé elfeledett, gumós, évelő növény, mely számtalan pozitív hatással bír az emberi szervezetre.  

Az első és legfontosabb pozitív tulajdonsága, hogy kiemelkedően magas élelmi rost (inulin) tartalommal rendelkezik, ami – mint tudjuk – az egészséges emésztés alapja. A csicsóka nem hizlal, nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet és hosszan tartó teltségérzetet biztosít, tehát csökkenti az étvágyat is. A benne található inulin – probiotikus hatása révén – jótékonyan hat a bélflórára és serkenti az emésztést. A csicsóka fogyasztásával erősíthető az immunrendszer, miközben támogatja a szervezetet a méregtelenítési folyamatokban is. Továbbá gazdag antioxidáns-, ásványi anyag- és vitaminforrást is jelent, ami a rákmegelőzésben hasznos.

A csicsóka fogyasztásának egyetlen kellemetlen mellékhatása (felfúvódást és megnövekedett gáztermelést okozhat) az erős méregtelenítő tulajdonságával függ össze, és akkor jellemző, ha túl sokat fogyasztunk belőle.

A csicsóka beszerzése nem mindig egyszerű folyamat. Olykor ugyan megtalálni a piacok standjain, de a szupermarketek polcain már ritkább vendég, pláne bio minősítéssel.

Ezt a problémát remekül kiküszöböli a webáruházunkban kapható Okos Élet Biocsicsóka sűrítmény, amely finom, édes ízének, ugyanakkor rendkívül alacsony szénhidráttartalmának köszönhetően kiváló édességhelyettesítő is lehet, de akár főzhető és süthető is. Ez, a csicsókában található rendkívül hasznos tápanyagokat koncentráltan tartalmazó élelmiszer, jótékonyan hat a szív- és érrendszer, az immunrendszer és a bélflóra állapotára is. Hasznos tápanyagaival támogatja a gyermekek fejlődését, a sportolók állóképességét, erősíti az idősek immunrendszerét és helyet érdemel magának a cukorbetegek, valamint diétázók tányérján is.  

Az Okos Élet Biocsicsóka sűrítményről még több információt találsz az alábbi linken, ahol akár rögtön meg is vásárolhatod:

Biocsicsóka sűrítmény

Írta: Kis Szilvia

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png