Duel kakaó

2019-02-11 0 Hozzászólások

Sokunk kedvence, a kakaó nemcsak finom, de rendkívül egészséges is, hiszen rengeteg hasznos vitamin, ásványi anyag, flavonoid és emésztési egészségünkre jótékony hatású rost található benne.

A flavonoidok erős antioxidánsok, amelyek nagy szerepet játszanak a magas vérnyomás, valamint a szív- és érrendszeri betegségek (pl. a szívroham), továbbá a különböző érelzáródások és vérrögképződések kialakulása ellen. Ezért is lenne fontos, hogy napi szinten beépítsük az étrendünkbe a kakóbab fogyasztását.

Amennyiben erre nincs lehetőség, jó választás a minimum 60-70% vagy annál magasabb kakaó szárazanyag tartalmú étcsokoládé, illetve a magas (minimum 20-22%) kakaóvaj tartalmú kakaó. Ez utóbbira számos alternatívát kínálunk mi is. Közülük az egyik, a Duel holland kakaópor, amely többféle ízvariációban érhető el.

A 22%-os kakaóvaj-tartalmú natúr és a 20% kakaóvaj-tartalmú eper, banán és narancs ízesítésű kakaóporokból finom forrócsokoládét, illetve kakaóitalt készíthetünk reggelente a család bármely tagjának, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A finom italok mellett, akár süteményekhez is felhasználhatóak. Remekül működnek például piskótatésztába keverve és süteménykrémek ízesítőjeként is. A kakaóporok cukortartalma minimális, 100 gramm kakaóporban mindössze 0,5 gramm cukor található. Rostból viszont ugyanekkora mennyiségben, közel 27 gramm!

A Duel kakaóporok elérhetőek a webáruházunkban. Kattintson az alábbi linkre és vásárolja meg akár mindegyiket még ma!

Duel kakaó

Írta: Kis Szilvia

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png