Egészséges nassolnivaló

2019-01-28 0 Hozzászólások

Egészséges nassolnivalóra vágysz? Mit szólnál a FINN CRISP-hez?

A FINN CRISP márka az 1952-es Helsinkiben megrendezett Nyári Olimpia óta töretlen a népszerűségnek örvend, köszönhetően egészséges, tartósító- és adalékanyag-mentes, ropogós és tápláló szárított kenyereinek.

A FINN CRISP termékei javarészt teljes kiőrlésű rozs-, valamint egyéb teljes kiőrlésű gabona alapúak. A rostban rendkívül gazdag lapos, illetve extrudált kenyerek és snackek kíméletes szárítási eljárással készülnek. Mivel az alapanyagként felhasznált lisztekbe a teljes gabonaszemeket beleőrlik, ezért a bennük lévő értékes összetevők (tápanyagok, vitaminok, antioxidánsok és ásványi anyagok) a késztermékekben is megtalálhatóak.  

Ha a FINN CRISP-et választod, biztos lehetsz benne, hogy elfogyasztásukkal semmiféle káros anyagot nem viszel be a szervezetedbe, hiszen a teljes gabonaszemeken kívül, csupán kovász, víz és só, illetve az ízesítésüktől függően, a megfelelő fűszerek találhatóak bennük.

Ha nem vagy érzékeny a gluténra és kedveled a rozskenyér némiképp savanykás aromáját, telitalálat lesz számodra a FINN CRISP. Magas (akár 20%-os) rosttartalma miatt, és ha mellé a megfelelő mennyiségű folyadékot is elfogyasztod, jótékonyan hat az emésztésedre is.

A Magyarországon forgalmazott termékek között találsz intenzívebben sózott, illetve enyhén sós és fűszeres változatokat is. A FINN CRISP kenyérkéit és snackjeit sokféle módon be tudod építeni a mindennapi étkezésedbe. Fogyaszthatod reggelire, tízóraira vagy akár uzsonnára is. Próbáld ki sajtkrémmel és lekvárral vagy gyümölcsökkel, esetleg egy ízletes sonkával és zöldségekkel, de akár sütemények alapjaként is megállja a helyét.

A kalóriák miatt sem kell aggódnod, hiszen egy szelet ropogós kenyérke csupán 20-22 kalóriát tartalmaz. Az extrudált kenyér sem növeli a napi beviteled 40 kalóriánál többel, szeletenként. A nasival azonban légy óvatosabb, mert a zsír- és sótartalma valamivel nagyobb, mint az előző kettőé, de még így is bőven egészségesebb, mint a legtöbb piacon található nassolnivaló.

A FINN CRISP termékeit a webshopunkban is megtalálod, az alábbi linken.

Írta: Kis Szilvia

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png