Mire jó az ezüstkolloid?

2019-02-26 0 Hozzászólások

Mire jó az ezüst-kolloid?

Az ezüst-kolloid egy kiváló fertőtlenítő hatású szer, amit különböző felületek (munkapultok, asztalok, edények, padló, wc stb.) fertőtlenítésére, valamint sebfertőtlenítésre is kiválóan lehet alkalmazni.

A tiszta és minőségi ezüst-kolloid nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is alkalmazható. Nem jelent egészségügyi kockázatot, sőt 650 féle baktérium, vírus és gombás fertőzés ellen léphet fel kivételesen hatékonyan. Rögtön a véráramba jut, a béltraktus működésében nem okoz zavarokat.

 

Előírás szerint alkalmazva nem ülepedik le a szervezetben, nem halmozódik fel a bőrben. Gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba és fogyasztása csupán elenyésző esetben váltott ki allergiás reakciót*, szemben más antibakteriális szerekkel, illetve az antibiotikumokkal.

 

 

 

Az ezüst-kolloid eredményesen használható** fertőtlenítésre:

Sebek, pattanások, illetve gombás fertőzések esetén, továbbá csípésekre, ekcémás és egyéb fertőző bőrbetegségekre, fül-, száj-, nyálkahártya-, torok-, arcüreg és ínygyulladásra, valamint fogszuvasodásra és még számos esetben. Használhatjuk kisállataink fekhelyének fertőtlenítésére és sebeik, illetve fertőzéses megbetegedéseik gyógyítására, illetve gyümölcsök vagy ivóvíz fertőtlenítésére is.

Az ezüst-kolloid felhasználhatóságának gyakorlatilag nincs kontraindikációja***.

 

Különböző ezüst-kolloid étrend-kiegészítőkért kattintson az alábbi linkre!

Ezüstkolloid oldat


*Fémallergia esetén konzultáljon kezelőorvosával!

**Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszereket és az orvosi kezeléseket.

***Az ezüst-kolloidok használata során ritka esetben előfordulhat az argirózis, mely az ezüstszemcsék bőrben való lerakódását, illetve felhalmozódását jelenti és a bőr kékes-szürkés-fémes elszíneződését jelenti.

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png