Grapefruitmag-kivonat

2019-02-26 0 Hozzászólások

Mire jó a grapefruitmag-kivonat?

A szabadgyökök, illetve a „számlájukra írható” oxidatív stressz számos betegség kialakulásáért felelős, a gyulladásos folyamatoktól kezdve, az immunrendszer gyengülésén át, egészen a különböző daganatok kialakulásáig.

A grapefruitmagból származó flavonoidok erős antioxidánsok, melyek több pozitív hatással bírnak a szervezetünkre. A valódi grapefruitmag-kivonat napi fogyasztásával megvédhetjük sejtjeinket a szabadgyökök okozta ártalmakkal szemben és hozzájárulhatunk az immunrendszerünk egészséges működéséhez is. C-vitaminnal és citrus flavonoidokkal kiegészítve még erősebb hatású.

A grapefruitmag-kivonat talán nem csodaszer, de – főként a téli hónapokban történő fogyasztásával – nagyobb eséllyel kivédhetjük a megfázásos és influenzás megbetegedéseket. A grapefruitmag-kivonat a kialakult gyulladásos betegségek esetén is hatásosan bevethető, hiszen erős antibakteriális, illetve virális, azaz vírusölő hatással rendelkezik, tehát alkalmazásával lecsökkenthetjük a gyógyulási időt.

Bár csupán egy étrend-kiegészítőről van szó – tehát a hivatalos leírásában szerepeltetni kell, hogy: nem alkalmas betegségek megelőzésére és gyógyítására sem – több tanulmány szerint, hatékonyan alkalmazható bizonyos rákos daganatok megelőzésében és az állapot továbbromlásának megelőzésében, mert gátolja a rákos sejtek szaporodását is. 

Webáruházunkban számos grapefruitmag-kivonatot tartalmazó terméket talál, hogy az igényeinek leginkább megfelelőt tudja kiválasztani*.

*Mint ahogyan más étrend-kiegészítők, úgy a grapefruitmag-kivonat sem alkalmas önmagában sem betegségek megelőzésére, sem azok gyógyítására! Az étrend-kiegészítők alkalmazása előtt konzultáljon háziorvosával, hogy bizonyosan elkerülhesse az esetleges gyógyszerkölcsönhatásokat is! 

Írta: Kis Szilvia

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png