Kecsketejes szappan

2019-02-11 0 Hozzászólások

A kecsketej telis-teli van tápláló összetevőkkel, amelyek a bőrünknek is jót tesznek. A kecsketej pH-ja hasonló az emberi bőr pH értékéhez, ezért tökéletes választás az irritált, ekcémára hajlamos, kipirosodott bőr ápolására. Nyugtat, táplál, védi a bőrt a kiszáradástól és az irritációtól.

Azonban nemcsak a száraz és érzékeny bőr ápolására ajánlják, hanem gyakorlatilag minden bőrtípusnak kiváló, alapos és hasznos tisztálkodószere lehet. A kecsketejes kozmetikumok, illetve szappanok természetes A-vitamin például tartalma jótékonyan hat a bőrünkre és segít a ráncok elleni harcban is, hiszen a táplálás mellett simít és regenerál is.

A kecsketejes szappanok használatával rugalmasabbá, hidratáltabbá és fiatalosabbá varázsolhatjuk bőrünket. Ezeket a tulajdonságokat a kecsketejben található természetes, gyengéd hámlasztó, gyulladáscsökkentő és ápoló hatóanyagainak köszönheti.

A kecsketej gazdag A- és B- és D-vitaminokban, esszenciális zsírsavakban, Q-10 koenzimben és ásványi anyagokban is. Egyedülálló, természetes AHA-sav tartalmának köszönhetően pedig gyengéden tünteti el a bőrünk legfelső, elszarusodott rétegét, hogy alóla előbújhasson az üde, egészséges, fiatalos és hidratált bőr.

A kecsketej jótékony hatását a hajunk ápolásakor és a tudatos bőrápolás során is bevethetjük. Webshopunkban nagy választékot találsz kecsketejes szappanokból és egyéb arc-, bőr-, illetve hajápoló készítményekből.

Kattint az alábbi linkre és merülj el a kínálatban! ;-)

Írta: Kis Szilvia

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png