Rain Soul magalapú étrend-kiegészítő

Szerző safrankriszti 2022-08-10 0 Hozzászólások

Rain Soul magalapú étrend-kiegészítő ital

 

A Rain Soul megalkotása mögött Dr. Arnold S. Leonard 20 éves kutatása áll. Ezen kereső munkák során arra keresték a választ, hogy a kemoterápiás kezelések után, hogyan tudják a leghamarabb és hatékonyan újra megerősíteni a szervezetet.

Így született meg a Rain soul termék, mely sokkal több lett, mint egy étrend-kiegészítő. Kissé közhelynek hangozhat, de valóban egy szuperélelmiszer. Ugyanis Dr. Leonard megfigyelései során, arra a következtetésre jutott, hogy a gyümölcsök magjai sokkal több vitamint tartalmaznak, mint annak egyéb komponensei. A lélek itala az egyik legösszetettebb, természetes étrend-kiegészítő.

 

Miért egyedülálló a Rain Soul magalapú szuperélelmiszer?

 

Ez egy kiváló minőségű biogazdálkodásból származó gyümölcsök őrölt magját tartalmazó étrend-kiegészítő. A Rain soul összetevői gyümölcsmagvak, melyek koncentrált formában tartalmazzák a szükséges tápanyagokat. A Rain soul úttörő volt a magalapú immunerősítők kínálatában, ugyanis ez volt az első ilyen készítmény.

           

 

 

  • Legalább 3 kg zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz 1 tasak soul
  • Resrevatrol tartalma kiemelkedően hozzájárul a fiatalság megőrzéséhez
  • Esszenciális zsírsavakban gazdag Omega 3-6-9 tartalmának köszönhetően
  • Az oxigénszállításban, szervezetünk energiaellátásában, illetve sejtosztódásban, annak növekedésében, valamint a sejtek közti információ megosztásban is igen pozitív hatása van a Rain Soul táplálékkiegészítőnek.

 

 

 

Hogyan fejti ki hatását a Rain Soul magalapú ital?

 

A Rain Soul magolaj, illetve magvak őrleményének összesége. Vitamin, és ásványi anyag tartalma, messze fedezi a napi szükséges bevitelt, így energia szintünk rövid időn belül emelkedni fog. E komplex ital összetevői szinergikusan, azaz egymást segítve hatnak.

 

Lássuk mik ezek az összetevők és hogyan hatnak szervezetünkre:

 

Szőlőmag kivonat (Chardonnay szőlő)

Magas kálium, resveratrol (antixidáns) tartalmú, c-vitaminban gazdag mag. A szőlőmagban található bioflavonoidok hatását évtizedekre visszanyúló tanulmányok igazolják.Egyre szélesebb körben világossá vált, hogy az antioxidánsok, ha úgy tetszik hatástalanítják a szabad gyököket. Erre azért van szükségünk, mert így a sejtjeink védelem alá kerülnek, gyorsul a sejtosztódás. Ennek köszönhetően védetté válhatunk a daganat kialakulása ellen. Csökkentheti az érelmeszesedés kialakulását. Sejtjeink védelme, és megújulása által vitálisabb, jobb életminőséget teremthetünk. A korai öregedés nem tud kifogni rajtunk ilyen sejtvédelem mellett, ezt immunrendszerünk, energiaszintünk és bőrünk állapota is tükrözni fogja.

Fekete köménymag

Felhasználása igen széleskörű, gyógyteákban, fűszerként ételek ízesítésénél is találkozhatunk a fekete köménymaggal. Nem meglepő, hogy a Rain Soul szupermagjai közé került!A felső légutak tisztításában, allergia esetén és hatékony segítséget nyújt. Enyhe vízhajtó hatása révén támogatja a szív működését.

 

 

 

D-ribóz

A d-riboz egy sejtjeinkben is megtalálható cukormolekula, mely sejtenergiát ad és hozzájárul a többi összetevő hatékonyságához.

 

Málnamag

Tápanyagban gazdag antoxidáns forrás. Magas rosttartalmának köszönhetően hozzájárul az emésztésünk helyes működéséhez.

 

Kinek ajánlott a Rain Soul étrend-kiegészítő?

 

Személyes tapasztalatom alapján azt mondhatom, hogy mindenkinek! Munkám során napi szinten egyeztetek érdeklődőkkel, vásárlókkal. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a termékről. Egyesek rendszeresen használják a Rain Soult, van aki időszakosan a téli hónapokban.

 

A náthás, influenzás időszakban sokan arról számolnak be, hogy még egy kisebb megfázás is elkerüli őket a Rain Soul rendszeres fogyasztásának köszönhetően.Bátran ajánlom azok számára, akik immunrendszerüket szeretnék erősíteni.

 

Egyre több megkeresés  érkezik krónikus betegségben szenvedő ügyfelektől, akiknek a  kezelőorvosa ajánlotta a Rain Soul étrend-kiegészítőt.

Egy rendszeres vásárlónk magas vérnyomással küzdött. Arról számolt be, hogy néhány hónap Rain fogyasztása után csökkentették a gyógyszer adagot, majd fél éves kontroll után teljesen elhagyhatta annak szedését.

 

Egyik másik beszámolóban az illetőnek a vérképe igen kifogásolható állapotban volt, alacsony vörösvérsejtszámmal. Ez több problémát okozhat, ugyanis az alacsony vörösvérsejtszám nagyon sok mindenre kihat, vérszegénység, vesebetegség, egyoldalú táplálkozásra, akár vitaminhiányra is utalhat. Két hónapos Rain Soul fogyasztása után teljesen helyreállt az érték.

 

A Rain Soul magalapú készítmény 12 éves kórtól fogyasztható a szervezetünk vitamin és tápanyag pótlásának elősegítésére. Webáruházunkban meg vásárolhatod a Rain Soul magalapú étrend-kiegészítőt. Tegyél még ma az egészségedért!

 

 

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png