Védd a szíved és tedd ragyogóvá a bőröd a szőlőmagolaj erejével

2019-05-20 0 Hozzászólások

Védd a szíved és tedd ragyogóvá a bőröd a szőlőmagolaj erejével

 

A szőlőmagolajnak számos kedvező tulajdonsága van, mind külsőleg, mind pedig belsőleg alkalmazva. Rendkívül jó hatással van a bőr szerkezetére, mert erőteljesen lassítja a bőröregedés látható jeleit. Regeneráló, illetve hidratáló hatása révén, rendszeres napi, külsőleges használatával biztosítható a bőr puhaságának, rugalmasságának megőrzése, illetve a mély szintű regenerációja.

 

A szőlőmagolaj a testápolásban is segítségünkre lehet. Ez esetben azonban, elég hetente párszor alkalmazni, igénytől függően. Kifejezetten jót tesz a megereszkedett, petyhüdt, narancsbőrös bőrfelületekkel, ahogyan a berepedezett sarok, esetleg könyök bőrének regeneráló ápolására is kiváló választás lehet.

 

További külső felhasználási módja, természetesen a haj és a fejbőr masszírozó mozdulatokkal történő ápolása. A szőlő magjából kinyert értékes olaj ugyanis csillogóvá és erőssé teszi a hajfürtöket.

 

Belsőleges alkalmazásának elsősorban a koleszterinszint csökkentésében és így, a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében van kiemelt szerepe. Rendszeres fogyasztásával, eredményesen csökkenthető a vérben lévő rossz koleszterin, miközben a jó koleszterin mennyisége pedig növelhető. A szőlőmagolaj, rugalmasító hatása révén, kiváló hatásfokkal erősíti a vérereket, illetve hajszálereket, emellett pedig csökkenti a plakkok képződését, és így a trombózis kialakulásának esélyét is. Mivel erőteljes gyulladásgátló, sejtvédő és antioxidáns hatása is van, ezért belülről alkalmazva is kifejezetten késlelteti az öregedési folyamatokat, illetve azok látható jeleinek megjelenését, valamint semlegesíti a stressz okozta káros szabadgyökök a szervezetben való felszabadulását is.  

 

A szőlőmagolaj fogyasztása segíti a szem és a sejtek egészségének megőrzését, továbbá a férfiaknál a prosztata védelmében, nőknél pedig főleg a változókorban tud jó szolgálatot tenni, mert enyhíti a tüneteket.

 

A Benefitt kellemes ízű és illatú, magas Omega-6 zsírsav tartalmú, hidegen sajtolt, tiszta szőlőmagolaj, külsőleg és belsőleg is felhasználható. Utóbbi esetben, saláták, illetve bármilyen étel elkészítésénél jó választás lehet, de akár önmagában is megállja a helyét. A Benefitt szőlőmagolaj megvásárolható a Biogo webáruházban, ráadásul egész májusban kedvezőbb áron!

 

Szőlőmagolajok

 

 

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png