Termék allergénekre vonatkozó információk:
Nem tartalmaz élesztőt, tejterméket, tojást, glutént, kukoricát, szóját, vagy búzát. Nem tartalmaz cukrot, keményítőt, sót, tartósítószereket, mesterséges színezéket és édesítőszereket.
Összetétel:
rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, aroma, karobpor, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok.
Felhasználási javallat:
3-4 evőkanál (24~32 g) AbsoRice terméket rázzon össze shakerben 300-380 ml vízzel. Az arány egyéni ízlés szerint változhat.
Az AbsoRice Protein fehérje italpor sportolóknak szánt különleges táplálkozási célú élelmiszer, jellemzően edzés mellett fogyasztják az izomnövekedés és a testzsír csökkentés elősegítésére.
Fő alapanyaga a rizsfehérje és a borsófehérje, amelyek keveréke így teljes értékű, az állati fehérjékhez hasonló aminosav profilt biztosít.
-100%-ban növényi eredetű
-hipoallergén (laktóz és gluténérzékenyek is fogyaszthatják)
-GMO mentes
-nem tartalmaz mesterséges édesítőszert (steviát használunk)
Célcsoport
A kifejezett célcsoport a laktóz- és gluténérzékeny sportolók és testépítők, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a vegán és kiemelkedően egészségtudatos vásárlók is elégedettek vele.
Összetevők leírása:
Rizsfehérje:
Természetes, növényi eredetű összetevő. Az emberiség egyik legősibb eledeléből készül, így kiválóan hasznosul a szervezetben. Előállítása az állati eredetű fehérjékhez képest környezetbarát módon történik, így fogyasztásával nem csak szervezetünket, de a Földet is kíméljük.
Borsófehérje:
A népszerű hüvelyes növény terméséből állítják elő. A rizsfehérjével megfelelő arányban kombinálva kiegyensúlyozott aminosav profil és kellemes ízhatás érhető el vele. Könnyen emészthető, ezáltal a felszívódása és biológiai hasznosulása is kiemelkedő.
Bambuszrost:
Allergénmentes, természetes rostforrás, hozzájárul a belek megfelelő működéséhez.
Karobpor:
A Szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő. Jól felszívódó szénhidrát-, és kímélő rostforrás.
Karboximetil-cellulóz:
Magas cellulóztartalmú növényi részekből készül, és az élelmiszeriparban általánosan elterjedt sűrítőanyag. Allergénmentes, az emberi szervezetre ilyen formában gyakorlatilag semmilyen hatása nincs.
Szteviol glikozidok:
A Stevia növényből kinyert nagy tisztaságú, kellemes ízhatású, természetes eredetű édesítőszer. Glikémiás indexe 0, így kíméli hasnyálmirigyet.
Aroma:
Kis mennyiségben van jelen a termékben a még kellemesebb ízhatás érdekében.