Agrodrug étkezési hántolt árpa 500g
Klikk a galériához
Az árpaszemek rendszeres fogyasztása növeli a fizikai, szellemi teljesítményt. Elősegíti a normális agy-, és szívműködést. Magas kálium-, magnézium-, és B- vitamin tartalmú. Erősíti a csontrendszert és a fogakat. Az árpa kB-, és E vitaminja elősegíti a hámréteg megújulását, javítja a bőr állapotát. A lábasban vagy serpenyőben megpörkölt árpát tehetjük levesbe: az ily módon elkészített levesbetét könnyű, puha, meleg, könnyen megemészthető és igen finom.
Átlagos beltartalmi érték 100 g hántolt árpában
Energiatartalom 1507 kj
Fehérje 10,6 g
Szénhidrát 73,0 g
Zsír 2,0 g
Összes rost 20,7 g
Vitaminok B1, B2, B6, niacin, pantoténsav, folsav