100% stabilizált allicinnel.
Napi 1 kapszula = 10-15 gerezd fokhagyma aktív összetevői.
A fokhagyma előnyösen befolyásolja a szív és a légutak egészséges működését.
Régóta tudott, hogy a fokhagymának milyen sok jótékony hatása van szervezetünkre. Az emberiség ősidőktől kezdve előszeretettel használja a fokhagymát főzésre és gyógyításra is. Mint ismert a népi gyógyászat a fokhagymát „természetes antibiotikumként” kezeli.
A fokhagymának van egy védekező mechanizmusa az élősködők ellen. Ha megvágjuk, vagy összetörjük a fokhagymát, életbe lép ez a rendszer és felszabadul egy kén komponens "alliin", amely egyesül egy speciális enzimmel "allinase", és ez adja az "allicin" nevű jellegzetes szagú vegyületet, melynek segítségével a növény képes az élősködőket megsemmisíteni. Az allicin egyik főbb jellemzője, hogy instabil, ezért gyorsan lebomlik és megszűnik a hatékonysága.
Mivel az allicin egy nagyon gyorsan lebomló instabil vegyület, ezért a fokhagyma készítmények többségéből pont a legfontosabb összetevő - az allicin - hiányzik, amely a fokhagyma jótékony hatásaiért felel.
Az AlliMax egy olyan kivonat, amely friss fokhagymából kinyert allicinnel látja el a szervezetet.
A szabadalmazott eljárással előállított stabil allicin egy növényi kapszulába kerül.
Minden AlliMax kapszula 180 mg AlliSURE port tartalmaz. Az AlliSURE tartalmazza azt a stabilizált allicin kivonatot, amely a fokhagyma legfontosabb aktív alkotó eleme.
Az AlliMax kapszula nem tartalmaz gabonát, olajos magvakat, élesztőt, szóját, cukrot, tejszármazékot, glutént, mesterséges ízesítőt és tartósítószert!
Jellemzők:
- 100% stabilizált allicin tartalommal
- Bioaktív hatása bizonyított!
- Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják!
Összetevők:
Allicin, GMO mentes Maltodextrin (burgonyakeményítő), akácia mézga (sűrítő anyag) E 414, növényi kapszula (HPMC - Hydroxy Propyl Methyl Cellulose)