BIO BIOMENÜ PERUI KAKAÓPOR 125G

BIO BIOMENÜ PERUI KAKAÓPOR 125G

A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás.

A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét, adalékanyagok nélkül.

A kakaópor rendkívu¨l széles körben alkalmazható, számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga.

Adagolás, javasolt felhasználás:

Egy adag = 10-15 g ízlés szerint

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Szállítási idő: 2-5 munkanap külső raktárról
  • Termék kód: 5999886305154
  • B82858
  • Elérhetőség: Raktáron
  • A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea.
    Tovább a termékleíráshoz

  • 1.914 Ft
  • Nettó ár: 1.507 Ft

Címkék: kakaó, sütés, főzés

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png