Biorganik bio mazsola 250g
Klikk a galériához
Összetevők: mazsola*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A szőlőt megszárítják majd géppel és kézzel megtisztítják. Hogy ne ragadjanak össze a szemek, vékony olajréteggel bevonják őket. A folyamat végén kiszerelik.
A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
1252 kJ / 299 kcal |
Zsír: |
0,5 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
0,06 g |
Szénhidrát: |
75,5 g |
- amelyből cukor: |
59,2 g |
Rost: |
3,7 g |
Fehérje: |
3,1 g |
Só: |
0,03 g |