Crystal essence deo spray kamilla 118ml

Külső raktáron Vásároljon Crystal essence deo spray kamilla 118ml terméket - 1.296 Ft-ért

Crystal Essence golyós dezodorok nem tartalmaznak alumínium chlorohydrate-ot, mesterséges alumínium vegyületeket,  parabént, és alkoholt sem. Fantasztikus illatukat organikus esszenciából nyerik, nem pedig mesterséges illatanyagból. Nem hagynak foltot a ruhán, és a bőr felülete sem lesz ragacsos a használatuk során. Fontos a Crystal Deo termékek nem izzadásgáltó dezodorok. Az izzadás egy természetes folyamat, amit gátolni nem ajánlatos izzadás gátlókkal, mert testünk az izzadás során méregtelenít, valamint szabályozza a testünk hőmérsékletét. Crystal Deo dezodor a testszagot okozó baktériumokat semlegesíti, és nem engedi elszaporodni, így az izzadás megmarad, viszont nem keletkezik testszag.
Crystal Deo termékek természetes ásványi só alapú dezodorok, így hívhatjuk őket sókristály dezodoroknak is.  Közvetlenül fürdés után használjuk a tiszta bőr felületen.  Hipoallergén dezodorok, amiket állatokon nem teszteltek.
Nemzetközi Onkológia Intézetek ajánlják a használatukat. Crystal Deo Amerika piacvezető ásványi só dezodora!
összetevők/Ingredients: Purified Water (Aqua), Potassium Alum (Natural Mineral Salts), Natural Fragrance made with essential oils and extracts, Cellulose (plant derived), Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid (natural preservative), Zinc Gluconate (natural preservative)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: Crystal Essence
  • Termék kód: 086449319910
  • 29096
  • Elérhetőség: Külső raktáron
  • Crystal Essence golyós dezodorok nem tartalmaznak alumínium chlorohydrate-ot, mesterséges alumínium vegyületeket,  parabént, és alkoholt sem. Fantasztikus illatukat organikus esszenciából nyerik, nem pedig mesterséges illatanyagból.
    Tovább a termékleíráshoz

  • 1.296 Ft
  • Nettó ár: 1.020 Ft

Címkék: Crystal essence deo spray kamilla 118ml, Higiénia

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png