Dr. Steinberger bio zöldbúzafü koktél 750 ml
Élvezze ezt az ízletes, harmonikusan megkomponált koktélt, amely fiatal búzafű levéből, zöld tea kivonatból készül, gyümölcslevek hozzáadásával és spirulina mikroalgával kiegészítve.
Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget a búzafűlé kinyerése, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt, ami összetevőinek köszönhetően tökéletes reggeli ital lehet.
Élvezze ezt az ízletes, harmonikusan megkomponált koktélt, amely fiatal búzafű levéből, zöld tea kivonatból készül, gyümölcslevek hozzáadásával és spirulina mikroalgával kiegészítve.
Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget a búzafűlé kinyerése, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt, ami összetevőinek köszönhetően tökéletes reggeli ital lehet.
Átlagos tápérték 100 ml-ben
Kiszerelés: 750 ml Energia: 168 kJ (40 kcal) Zsír: < 0,1 g Amelyből telített zsírsavak: < 0,02 g Szénhidrát: 9,5 g Amelyből cukrok: 9,4 g Rost: < 0,4 g Fehérje: < 0,02 g Só: 0,025 g
Felbontás előtt alaposan felrázandó.
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Összetevők: zöldbúzafűlé* (45%), zöldtea kivonat* (víz, bio zöldtea 0,1%), almalé* (22%), sűrített szőlőlé, citromlé* (3%), spirulina mikroalga (0,2%), stabilizátor: pektin
*ellenőrzött biotermesztésből
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Kiszerelés: | 750 ml |
Energia: | 168 kJ (40 kcal) |
Zsír: | < 0,1 g |
Amelyből telített zsírsavak: | < 0,02 g |
Szénhidrát: | 9,5 g |
Amelyből cukrok: | 9,4 g |
Rost: | < 0,4 g |
Fehérje: | < 0,02 g |
Só: | 0,025 g |
Felbontás előtt alaposan felrázandó.
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Összetevők: zöldbúzafűlé* (45%), zöldtea kivonat* (víz, bio zöldtea 0,1%), almalé* (22%), sűrített szőlőlé, citromlé* (3%), spirulina mikroalga (0,2%), stabilizátor: pektin
*ellenőrzött biotermesztésből
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.