DYDEX MÉHPEMPŐ FRISS: A tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy a Méhpempő kedvező tulajdonságai az emberi szervezetet is kedvezően befolyásolják. A Méhpempő valósággal újjáépíti a szervezetünket, a sejtjeink helyreállításával. Van egy igen egyedi tulajdonsága, mely által ott kezdi a gyógyítást, ahol legnagyobb szükség van rá. A Méhpempő általános erősítő, roboráló hatású táplálék-kiegészítő. Segíti a szervezet megfelelő működését, sejtjeit megújítja, ezáltal lassítja az öregedés folyamatait. Kiváló serkentő és frissítő szer, fogyasztásával növelhetjük a munkateljesítményünket. Fokozza a figyelem és koncentrációs képességeinket. Ösztönzőleg hat szervezetünk védekező rendszerére, ezáltal növeli a szellemi és fizikai állóképességet. A Méhpempő kiválóan hat a légutakra, a nyálkahártyára. Segít a táplálék megfelelő lebontásában, javítja az anyagcsere folyamatokat. Hatékony memóriajavító szer, erősíti az emlékezőképességet. Kiváló nyugtatószere testnek, léleknek a napi stressz hatások után. Rossz étvágyú gyerekeknek étvágyfokozó hatású. Kitűnő segítség a vérképzésben. Normalizálja a menstruációt, elősegíti a teherbeesést. Jó hatással van a változó korú nők szervezetére. Ízületi fájdalmak enyhítésére. Visszaadja bőre rugalmasságát, a vérkeringés fokozásával. Segít szemölcs kezelésében, az immunrendszer erősítésével. Megtalálható benne számos olyan alkotóelem, amely az ember táplálkozásában létfontosságú. A Méhpempő összetétele nagyon gazdag, ezek együttes előfordulása végett tud olyan sok pozitív hatást gyakorolni az emberi szervezet számára. A Méhpempő kb. 66% vizet tartalmaz. Meghatározó összetevője a teljes értékű fehérjetartalma, ami nagyon magas: 18-25 %. A Méhpempőben eddig 25 aminosavat állapítottak meg. Fontos zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ugyanazok a cukrok találhatóak meg benne, melyek a mézben is. Magas arányban tartalmaz gamma-globulint, mely serkenti az immunrendszert, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot a fertőzésekkel szemben. Tartalmaz még olyan összetevőket, amely csak egészen kis mennyiségben található meg benne, de így is rendkívül fontosak, így antibakteriális és antibiotikus összetevők, gombaölő anyagok, pro-hormonok. Melyek közül az egyik legjelentősebb az acetilkolin tartalma, mely a központi idegrendszerben, ingerületátvivő anyagként működik, a hippokampusz (előagy) új emléknyomok képződéséért felelős területén. A Méhpempő fontos természeti forrása a 10-Hydroxy-2-Decenoic Acid (10-HDA) nevű anyagnak (antibakteriális, gomba és vírusölő hatóanyag) erősíti a szervezet védekező képességét a betegségek ellen és segíti a szabad gyökök eltávolítását. A Méhpempő biokémiai szempontból, nagyon összetett természetes anyag. Sokan elemezték már, de néhány százalékos összetevője még ma is ismeretlen. A méhpempő összetétele és szerkezete olyan egyedi és különleges, hogy szintetikusan eddig még nem sikerült előállítani. Ez is azt bizonyítja, hogy a Méhpempő egy páratlan tápanyag.